2777
2789
عنوان

اگه بفهمید پارتنرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 51 پست
نگو که میخوای ادامه بدی 😐کات کنننن😐

دلم نمیادددد نمیتونم تصور کنم ی روز باهاش حرف نزنم صداشو نشنوم بدون اینکه بهش شب بخیر بگم بخوایم🥲🥲🥲🥲

فقط 36 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به عشقمههه🦥

سخته

اخه چی سخته عزیزم 

طرف نمیخواد به چه زبونی بگه

مگ یه دختر غرور نداره...

من شوهرم بگه نمیخوام میرم دوست پسر که عددی نیست

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خرس گنده هارم دیدم همینن خیلیا

اونا دیگه امیدی بهشون نیست اکثرا مردای خودشیفته و سادیسمی و سواستفاده و سمی میرن سمت همچین زنای پخمه و کم عقل چون راحت میتونن ازشون سواستفاده کنن و تو سرشون بزنن تحقیرشون کنن خیانت کنن ازارشون بدن 

نگو توروخدا🥲🥲💔

منم دقیقا شرایط توام اما نه من پیام میدم نه اون

فعلا معلوم نیس چیه بین مون.. ولی با فیک بهش پیام دادم پا داد و گفت سینگلم 

با این حالم دوسش دارم

mn be har chi ke mikham miresm✌🏻🌃🤍
خب مطمئن نیستم نمیدونم چی میگن که 😑ولی دارم خودمو گول میزنم نمیخام باور کنم

به نظرت از ساعت 11 شب تا 4 صبح یه دختر و پسر چی باید بهم بگن ..نکنه فکر کردی مسئله ریاضی یا فیزیک حل میکنن ؟

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اخه چی سخته عزیزم طرف نمیخواد به چه زبونی بگهمگ یه دختر غرور نداره...من شوهرم بگه نمیخوام میرم دوست ...

الان رلم منو بلاک کرده از همه جا

نمیتونم بهش پیام بدم

دارم دق میکنم

وابستگی خب

باتو چت نکمه بادیگرق چت کنه بعد میخوای باهاش باشی بااون ۴ صبح چت کمه باتو نه؟

هیچ وقت منو انتخاب نکرد انگار قبل این دختره هم با یکی دیگه حرف میزد پیام منو سین هم نمیکرد همه اینارو میدونم ولی بازم قلبم درد میگیره وقتی ب نبودنش فک میکنم💔🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به عشقمههه🦥

من داستان اونا رو نمیدونم

خودمم باشم از گریه و شکاکی پاره میشم.

ولی من یه پسر هست که گاهی باهاش دردودل میکنم واسه هم آهنگ می‌فرستیم یا ریلز اینستا می‌فرستیم. واقعا هیچی بینمون نیسن. اون عاشق یکی دیگه ست،منم عاشق یکی دیگه ام.

دوست پسرم هم میدونه همچین ادمی وجود داره،و واکنش بدی نداره.

اگه واکنشش بد باشه واقعا بیخود داره خودشو اذیت میکنه.

اگه میخواست بین منو اون چیزی بشه تو این ۱۰ سال میشد.

منم دقیقا شرایط توام اما نه من پیام میدم نه اونفعلا معلوم نیس چیه بین مون.. ولی با فیک بهش پیام دادم ...

هعی خیلی سخته🫠💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به عشقمههه🦥

اخه چی سخته عزیزم طرف نمیخواد به چه زبونی بگهمگ یه دختر غرور نداره...من شوهرم بگه نمیخوام میرم دوست ...

خب اگه نمیخواد باید بهم بگههه صدبار گفتم دوسم نداری بهم بگو میرممم ولی میگه دوسم داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به عشقمههه🦥

الان رلم منو بلاک کرده از همه جانمیتونم بهش پیام بدمدارم دق میکنموابستگی خب

وای توروخدا این چه کاریه خطتو عوض کن بره بابا

خب معلومه ببخشید این کلمه میگم آویزون باشی اون دور تر میشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

خب اگه نمیخواد باید بهم بگههه صدبار گفتم دوسم نداری بهم بگو میرممم ولی میگه دوسم داره

غلط کرده تورو تو آب نمک نگه داشته