2777
2789
عنوان

متاهلا خواسته شوهرم عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 7635 بازدید | 215 پست

ظاهر زن ، یه جورایی نماد موفقیت مرده ، افتخار میکنه زن خوشکل و خوشتیپ کنارش داشته باشه .بهترین لباسارو بپوشه. 

البته اینکه بگه آرایش کن هم خودش کنترلگریه 

همسر من دوست داره بخصوص کنار خودشم راحت باشم .فقط شلوار تنگ دوست نداره

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خونه ما یه منطقه ای از تهرانه که هرچی پسره پنجشنبه جمعه ها میاد اینجا دختر بازی منطقه بالاییم نیست همه دخترام پلنگ و خز و عملی که همه جاشونم ریختن بیرون کی نگاه من میکنه دیکه اقایون کلا میفهمن برن تو نخ کی جواب میگیرن من با اینکه چهره بدی ندارم ولی همیشه با بهترین میکاپ تو محله ای غیر محله خودمون برم هیجوقت برام مزاحمت ایجاد نشده

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم غیرت به اون معنا نیست که دستور بده چی بپوشیم یا موهاتو بیرون نداری که یه مرد نبینه همین که بهت ...

اره من دختربودم چاددی بودم الان مانتو بلندا

به خوشی بیای دلبرم
اره من مجردیم نمیزاشتم ی موم بیرون باشه

شوهر منم همینجور هست. همیشه میگه تمیز ومرتب برو بیرون. 38 سالم هست همیشه لباسهایی رو برام انتخاب میکنه که دخترای 22.23 ساله میپوشن. همیشع هم هر کسی میبینتم میگه قیافت خیلی کمتر از سنت میخوره. 

نه اینا تفکرشون عجیبه ! فک میکنن هر چه ولنگ و باز و ... اینا باکلاس تره و با ناموس شون پز میدن ، ربط ...

چیز خاصی نخواسته گفته شیک باش چیزی غیر این‌میگف تعجب داشت خب این کجاش عجیبه شما دوس داری شوهرت شلخته بره بیرون؟

با افتخااااار کوردم💛🧡
نه اینا تفکرشون عجیبه ! فک میکنن هر چه ولنگ و باز و ... اینا باکلاس تره و با ناموس شون پز میدن ، ربط ...

من تو حرفهای اسی ندیدم بگه ولنگ و باز هستم معنای خوش‌تیپی با ولنگ بازی فرق داره دلیل نمیشه با یکم آرایش خانومها زود بگیم ولنگ بازه

خونه ما یه منطقه ای از تهرانه که هرچی پسره پنجشنبه جمعه ها میاد اینجا دختر بازی منطقه بالاییم نیست ه ...

توخیابون بارها شده تنها بودم بقولا نخ دادن میگه ولشون کن من بهت اعتماد دادم

به خوشی بیای دلبرم
حالا واقعا قصدش جدی بود؟

خیلی رو این جور مسائل تاکید داشت منم گفتم من اینجوری نیستم 

هی کات میکرد میومد 

اخر سرم گفت من واقعا دوستت دارم بذار با مادرت صحبت کنم بیایم 

ولی دیدم دوباره چنین حرفی میزنه واقعا چندشم شد 

برای همیشه گذاشتمش کنار 

اصلا اخلاقش عجیب بود تا حالا چنین پسری ندیدم 

خدایا مرسی ♥️
اره من دختربودم چاددی بودم الان مانتو بلندا

خیلیامون اینجور بودیم من تا پارسال بودم. دیگه به مرور عقایدو افکار  دید خیلیا مون تغیر میکنه  و این عجیب نیست

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
از نسل جدید مردا هیچی بعید نیست خوششون میاد پز زنشون و خوشگلیاشو به بقیه بدن تو چش همه بکنن ک زنم خو ...

دقیقاً تفکرشون همینه و ربطی به اعتماد و دوس دارن شیک پوش بودنو نداره ، ادم میشه بدون ارایش زیاد و ... شیک پوش باشه

من تو حرفهای اسی ندیدم بگه ولنگ و باز هستم معنای خوش‌تیپی با ولنگ بازی فرق داره دلیل نمیشه با یکم آر ...

دقیقا من چادری بودم الباه اینم بگم اولاش خیلیییی تیپ خز میزدم اون خوشش نمیومد میگف بیشتر ب خودت برس

به خوشی بیای دلبرم