2777
2789
عنوان

رفتم در خونه همسایه برای پیاز 😕😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4761 بازدید | 148 پست
غذا چی بود که بدون پیاز نمشد درست کنی؟من که اصلا نمیتونم برم از همسایه چیزی بگیرم اونم پیاز که اصلا ...

وای نگو چطور پیاز ضروری نیست مرغ میخواستم درست کنم 

اصلا بدون پیاز نمیشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظرم دروغ گفته .آخه آب خنک‌تر کجا می‌خورن .تابلو دروغ گفته منظورم ا دونه پیاز نبوده کلن میهاسته گ ...

وای آره اینم هست خداروشکر ما هیچ وقت محتاج یا لوی نبودیم بخوام برم در خونه همسایه واسه چیزی 

نمی‌دونم چرا به خودم این اجازه دادم

جدی پیاز گرفتی یه کیلو بیشتر جدا بگیر ببر بده بهش بگو بزار دم دست گلم شاید یهو لازمت شد شوهرتم کیلد ...

😂من توبه دیگه در اینا بزنم بخدا حس بدی بهم داد انگار آدم ضایع میشه ها همون‌طوری بودم 

😂من توبه دیگه در اینا بزنم بخدا حس بدی بهم داد انگار آدم ضایع میشه ها همون‌طوری بودم

حالا تو هم یه چیزی درست میکردی که پیاز نخواد

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
دیگه ادم خسیس نمیدونی چیه....مادرشوهر خواهرشوهرمنم خیلی خسیسه ، خواهرشوهرمو زده بود و گفته بود من دی ...

وای خدا آدم پیر میشه تو دست آدم اینطوری که 

حالا من کامنت ها میخونم هر دقیقه یک فکری میکنم 

بدتر از دست خودم عصبانی میشم 

بحث یه دونه پیاز نیست .ببین شما از دفعه قبل که غذا درست کردی حتما میدونستی پیاز نداری .....در مورد ش ...

این هم میشه شاید بقولا تجربه خوبی نداره‌

ولی من از خواهرم هم چیزی قرض نمی‌گیرم چه برسه همسایه 

گفتم من که در حد سلام علیک میشناسم قبلا هم بارها چیزی بردم براشون یک پیاز اونقدر زشت نیست و درخواست زیادی نیست هزار فکر اومده تو ذهنم کامنت ها میخونم 

وای خدا آدم پیر میشه تو دست آدم اینطوری که حالا من کامنت ها میخونم هر دقیقه یک فکری میکنم بدتر از دس ...

ناراحت نباش عزیزم باور کن اون خانم بیشتر خجالت کشیده ....

خداروشکرسه سال پیش مرد پیرزن عجوزه ....خواهرشوهرمن خدای بدجنسیه ولی اون تازه صدبرابر بدتر بود و ما تازه دلمون براش میسوخت ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....