2777
2789
عنوان

رفتم در خونه همسایه برای پیاز 😕😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4781 بازدید | 148 پست
من خودم خیلی خجالت کشیدم که رفتم ولی دلم سوخت براش گفتم کلی تربار می‌خری پونصد هم نمیشه دو تا پیاز و ...

دیگه ادم خسیس نمیدونی چیه....

مادرشوهر خواهرشوهرمنم خیلی خسیسه ، خواهرشوهرمو زده بود و گفته بود من دیدم سیب زمینی و پیاز از خونت بردی خونه مادرت☹️ 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خدا یه دونه پیاز ورشکستش میکرد؟ای کاش اینترنتی سفارش میدادی

عجله داشتم گفتم تا پاشم آماده بشم برم طول می‌کشه 

اسنپ هم عقلم اون لحظه نرسید 

بعضی وقتها آدم یک تصمیماتی میگیره خودش پشیمان میشه 

بعد این همه سال همسایگی اولین بار بود می‌رفتم واسه چیزی در خونه کسی من همیشه چیز میز باشه میبرم براش ...

دیگ بهشون نده اون خانوم میتونست یدونه از مصرف خودش بده وقتی شما میگی همیشه واسش سوغات میبری

حالا منم انبار دارم وقای سیب‌زمینی پیاز زیاد داریم کم‌کم میارم میزارم تو کابینت چون همشو بیارم هم جا ...

دقیقا ماهم از این کارا میکنیم

واسه همین میگم خودمونو ناراحت نکنیم شاید منظورش این بوده

انشالله این بوده

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

حالا منم انبار دارم وقای سیب‌زمینی پیاز زیاد داریم کم‌کم میارم میزارم تو کابینت چون همشو بیارم هم جا ...

دقیقا یه سریا این کار رو میکنن مثل شما ربطی به خساست نداره 

حالا شاید همسرش از کلید انبار دو تا نداره که یکی بده به خانمش ، کاربرا کلا دارن طرف رو میکوبن

خب یکی هم اینجور راحته چقدر گیر میدن به همه چیز 

چه میدونم ما که جای اون نیستیم .میتونست بگه نداریم تموم کردیم یا هر چیز دیگه

اره منم همینو میگم بلاخره نخواسته بده دیگه 

چون من نسبت به شخصیت خودم‌میگم

شده بود از مصرفی خودم میدادم ولی دست خالی رد نمیکردم یا با عذرخواهی اگه نداشتم مودبانه میگفتم شرمنده اتون شدم الان ندارم و...

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

وایی من جاش بودم از خجالت میگفتم نداریم چطور این‌همه توضیح داده افتضاحِ زندگیشو!!!!

دقیقاً کاش نگفته بود هم من خجالت کشیدم هم رفتم تو فکرش عذاب وجدان گرفتم انگار دلش پر بود دلش میخواست کلی حرف بزنه من دهنم بسته موند فقط خداحافظی کردم 

بحث یه دونه پیاز نیست .ببین شما از دفعه قبل که غذا درست کردی حتما میدونستی پیاز نداری .....در مورد شما نمی‌دونم ولی من یه همسایه داشتم از همین یدونه پیاز شروع شد به نوار بهداشتی و چسب زخم و پوشک و ...هر چیزی فکرش را بکنی از خوراکی تا وسایل برقی این شد که دیگه قطع رابطه کردم .و این در حالی بود که من برا سر سوزنی در خونشون نمیرفتم شاید این همسایه هم تجربه بد داره.

دقیقا ماهم از این کارا میکنیمواسه همین میگم خودمونو ناراحت نکنیم شاید منظورش این بودهانشالله این بود ...

همین دیگه وگرنه یه دونه پیاز نه طرف رو فقیر میکنه نه ثروتمند 

این همه قضاوت کردن طرف اصلا درست نیست .

بعد این همه سال همسایگی اولین بار بود می‌رفتم واسه چیزی در خونه کسی من همیشه چیز میز باشه میبرم براش ...

دیگه نبر ....

البته از بعضی جهات حق میدم به این همسایتون بنده خدا ..

ما یه همسایه داشتیم خدا شاهده فقط شوهرم رو قرض نگرفت از من (شایدم گرفته و من خبر ندارم :))) 

هر روز میومد جلو در خونه ..دو تا نون بدید ...تخم مرغ بدید ..گردو بدید ..جارو برقی بدید . ..کپسول چرک خشک کن 500 بدید ..ماست بدید ...و ....

روزای اول براشون یه ظرف کشمش بردیم که برا باغ خودمون بود ...فکر کردم ظرف رو حداقل یه چیزی توش میزاره و برمیگردونه ..اما فقط باد هوا بود که تو ظرف بود ...

از اون روز به بعد خواستن هاشون شروع شد ..من حتی یکبار هم جلو خونشون نرفتم با این که توی یه ساختمون بودیم ..ما طبقه 1 اونا طبقه 3 ...

از این همسایه ها زیاد دیدم برا همین یه کم چشمم ترسیده و کمی با احتیاط عمل میکنم دیگه ..

شاید این همسایه شما هم از همون اول گفته ندم که دیگه برام دردسر نشه ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........