من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آنلاین شاپ من خوراک محجبههاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریرنخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسریها بگم اینه: درصد چروک پذیریش صفر 🌸 بدون پرز و دون دون 🌸 بدون آبرفت 🌸 خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست 🌸 سبــک ، خُـــنک ، خوشرنگ🌸
آنلاین شاپ من خوراک محجبههاست اونایی که زیبایی حجابشون خیلییی براشون مهمه🥺😂💕اگه دنبال روسری کرپحریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه) 2-سوپر حریرنخ 3- اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسریها بگم اینه: درصد چروک پذیریش صفر 🌸 بدون پرز و دون دون 🌸 بدون آبرفت 🌸 خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست 🌸 سبــک ، خُـــنک ، خوشرنگ🌸
نه عزیزم ، من خواهر شوهرم دوقلو داشت نتونست اصلا شیر بده فقط شیر خشک داد ماشالله بچه هاش جون دار هستن و از وقتی به غذا میفته غذاهای مقوی بهش بده و ویتامین بدی اوکی هست
درسته ربط داره ولی دیگه نه انقدر، چه بچه هایی شیرخشکی که ماشاالله سالم و قوی بودن و چقدر بچه های که شیر مادر خوردن و ضعیف موندن، به نظرم بیشتر به بدن خود بچه بستگی داره که از اول قوی باشه یا ضعیف
کاملا دروغه اگه اینجوربود بچه هایی شیرمادرخوردن اصلا مریض نمیشدن والله بچه خواهرم شیرمادرخورده تابستان وزمستان فرق نداره همیشه مریضه دخترای من شیرخشکی هستن تو این سال تا حالا چهاربار مریض شدن از بهار تا الان منظورم از مریض چیزیه که نیازبه دکتری داشته باشه مثلا اسهال شدی یا سرماخوردگی شدید یا حالت خفگر بر اثر لوزه عفونت کرده و...همش ۴ بار
میگن آنتی بادی ها داخل شیر اولی هست که بهش میدی ،البته اینا حرف دکترا هست در اصل دیدم بچه ای که با آب زمزم و قند طواف کربلا بزرگ شده ماشاءالله چنان هیکلی داره و قدرتی که نگو و نپرس ،مادرش می گفت شیر نداشتم یه شیشه آب زمزم با کله قند داشتم طواف کربلا داشتم تا شش ماهگی یکم از اون آب میریختم داخل آب جوش و با یه حبه قند شیرین می کردم بهش میدادم .بعدش هم که شروع کرده فرنی و این چیزا داده .همه چیز با خداست .شاید صلاح این بچه هم در شیر خشک بوده و همین هم بدنش نیرومند کنه الکی غصه نخور
بخاطر همون آنتی بادی هایی که توی شیر مادر هست میگن سیستم ایمنی بچه قویتر میشه
ولی شما که شیر نداری دیگه عذاب وجدان نداره
ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمتها رفت، آنحضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مىكشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :) میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.