2777
2789
عنوان

رفتم در خونه همسایه برای پیاز 😕😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4724 بازدید | 148 پست

سیب زمینی و پیاز و پرتقال و هندونه و انار و. رب و ترشی مادرشوهرمم تو انباریشونه خودش هی میره میاره شاید اینا عم اونجا گداشتن کلیدش هم یکی بوده کلا

پسرم ❤❤😍😍😘😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چراکلید میبره ؟

شاید یه دونه از کلید انبار دارن و چیز های مهم دیگه هم باشه تو انبار و همسرش کلید همراهشه. به هر حال باید دست یکی باشه وقتی کلید یه دونه هست 

اینطور نیست کل وسایل خونه رو بزارن انبار ، حالا ایشون پیاز خواست انبار بود پیازشون 

دلیل بر خساست طرف نیست، چون یه پیاز نه طرف رو ثروتمند میکنه نه فقیر 

تازه استارتر گفت خیلی گرم باهام رفتار کرد که برم خونشون  

ناراحت نباش عزیزم باور کن اون خانم بیشتر خجالت کشیده ....خداروشکرسه سال پیش مرد پیرزن عجوزه ....خواه ...

قربونت برم دیگه شد یک درس که با درخواست بیجا و بی وقت نه خودم نه کسی را شرمنده نکنم 

وقتی مجبور باشی بری جلو بقیه دست دراز کنی باید بشه چندمدل ادویه میزدی یبار هزاربار نمیشد

آخرش هم که همین کار کردم بگو اولش اینکار میکردی نمیرفتی که هم اونو شرمنده نکنی هم خودت خجالت زده نشی 

گاهی مغز دیر دستور میده و تو کار خودتو کردی 

قربونت برم دیگه شد یک درس که با درخواست بیجا و بی وقت نه خودم نه کسی را شرمنده نکنم

اره عزیزم ماهم که میدونی به دنیا اومدیم که فقط از این دنیا و ادمها درس بگیریم ....باور کن اون خانم هم الان با خودش هزارتا فکرمیکنه و شاید همین باعث میشه یه فکر اساسی برای وضعیتش بکنه ....شما هم تا دیدیش به روی خودت نیار ،ولی دیگه هم بهشون لطفی نکن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
سیب زمینی و پیاز و پرتقال و هندونه و انار و. رب و ترشی مادرشوهرمم تو انباریشونه خودش هی میره میاره ش ...

این مورد اگر باشه اشکال نداره چون خیلی ها میذارند 

اونجا که گفت به اندازه مصرف می‌ذاره سر دست و می‌ره 

یک خورده عجیب اومد برام شاید هم بد حرف زد من اشتباه برداشت کردم 

شاید یه دونه از کلید انبار دارن و چیز های مهم دیگه هم باشه تو انبار و همسرش کلید همراهشه. به هر حال ...

آره خیلی متین و مهربون هست و رفتار کرد چیزی به نشان از 

کم لطفی و خم چهره نداشت میگم شاید هم بد تعریف داد 

من اشتباه برداشت کردم 

این مورد اگر باشه اشکال نداره چون خیلی ها میذارند اونجا که گفت به اندازه مصرف می‌ذاره سر دست و می‌ره ...

یعنی مثلا یکم میزاره بالا؛ولی باید از پیاز خودش میداد

پسرم ❤❤😍😍😘😘