2777
2789
عنوان

بنظرتون به ازدواج فکر میکنه

100 بازدید | 14 پست

من الان دوماهه تقریبا با یه اقایی دوست شدم 32 سالشه خیلی مرد محترمیه بارها باهم وقت گذروندیم اما بهم گفت تو اگ راضی نباشی من بت دست نمیزنم. بعضی وقتا یه موقعیتی پیش میومده که میتونسته هرکار میخاد بکنه اما هیچوقت کاری انجام نداد ک من بعدش ناراحت بشم. فقط اوایل ازم پرسید خب تو برنامت برا اینده چیه و میخاست ببینه اصن ب ازدواج فکر میکنم یا نه ک گفتم اگ ادم خوبی باشه چرا ک نه. بعد ازون ولی هیچوقت دیگ چیزی نگفت یه جورایی روانشناسه شاید میخاد بیشتر باهام اشنا بشه ولی اینکه اصلا حرفی ازش نمیزنه ناراحتم میکنه ی بارم گفت برا دوستیمون وقت تعیین نکن. 23 سالمه طبق فرهنگمون همین الانشم خیلی موندم. دوست ندارم وابسته بشم و بعدش تموم بشه. به درسم خیلی اهمیت میده دوست داره راجب مسائلم باهاش حرف بزنم. چند روز پیش خودش شروع کرد ب حرف زدن و حتی از اعتیاد برادرشم حرف زد. چند بارم الکی قهر کردم خیلی اصرار کرد بمونم باهاش. بنظرتون بهش امید داشته باشم؟

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

بنظرم ازش بپرس واسه آینده چه هدفی داری بعد کلا ببین این پسر از لحاظ مالی و افکاری کلا اوکی هست واسه ازدواج یا نه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم ازش بپرس واسه آینده چه هدفی داری بعد کلا ببین این پسر از لحاظ مالی و افکاری کلا اوکی هست واسه ...

میدونی دیگ هیچوقت راجب این چیزا حرف نزد دوس ندارم متوجه بشه من خیلی مشتاقم. هنوز دوماه گذشته راهی نیس خودم بفهمم؟ 

با محبت و عشق زیاد وابسته اش کن خیلیییی بهش محبت کن دلبسته ات شد ولش کن میاد التماست میکنه واسه ازدو ...

چه ترفندایی ب کار ببرم تورو خدا اگ چیزی بلدی بهم بگو. 

عزیزم ۶ ماه واسه آشنایی کافیه قشن‌گ بشناسش بعد ۶ ماه ازش برنامه ی ازدواج و خونه و آینده کاریشو دقیق ...

میترسم خودمم این وسط وابستش بشم 🥲

خیلی خوب و مهربونه بااینکه همش دو ماهه حرف میزنیم. 

هیچ حرفی از ازدواج نمیزنه 

گفتم بهت گلم عاشقش کن بهش محبت کن عشق بده قربون صدقعه اش برو ولی یه سال وقت میخوای تا عاشقش کنی منم ...

کاش جواب بده چن شنیدم پسرا هرچی محبت کنی دور تر میشن. 

نباید آویزونش بشی اصلا محبت کن عشق بده بهش وابسته اش کن بعد فاصله بگیر تو اوح وابستگی دور شو ازش

مرسی عزیزم حتما یادم میمونه 

میدونی دیگ هیچوقت راجب این چیزا حرف نزد دوس ندارم متوجه بشه من خیلی مشتاقم. هنوز دوماه گذشته راهی نی ...

با توجه به ویژگی که خودت داری میگی درسته میگن ۶ماه واسه آشنایی لازمه ولی آشنایی که دو طرف واقعا بع قصد ازدواج برن نه اینکه مطمعن نباشی بعد طرف ۳۲سالشع بعید میدونم با عشق و محبت وابسته بشع بهتره بالغانه فکر کنی خودت میفهمی اکه تا این سن واقعا از نظر مالی اوکی نیست که کلا فکر ازدواح نباش ولی درباره قصدش هم به صورت صریح بهش بگو دوست داری با کسی وارد رابطه بشی که میدونی باهاش هم هدفی و شاید بشه آینده ای داشت 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗