2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش عزیزم

خب شیر نداری دیگه باید همش غصه بخوری؟

یکم تفاوت داره حالا

یکم دیگه که به غذا خوردن بیفتن درست میشه 

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

نه 

من سالی یک بار شاید مریض بشم 

متاسفم برای اون پرستار ها و مردم بیشعوری که علم شو ندارن چرت و پرت به یک مادر میگن .

چقدر مامانم سر این موضوع گریه کرد

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

ببین منم مثل تو بودم مجبوری شیرخشک دادم 

خیلییی ناراحت بودم البته من هم شیرخشک دادم هم شیر خودمو 

همش دیگران بهم استرس میدادم بچه ام تا شد یکسالش رنگ دکترو به چشم. ندید اصلا مریض نشد 

الان ام سه سال و نیمشه خیلی کم مریض میشه اگرم بشه زود خوب میشه 

تجربه من این بود

اطرافیان انقد استرس میدن آدم میخاد زمین دهن باز کنه بره توش

منم اینجوری  بودم خیلی اذیت شدم ولی الان به خودم میخندم میگم چرا اینقد ناراحت بودم 

فقط راه حلش اینه بی خیال باشی گور بابای حرف مردم