2777
2789
عنوان

رفتم در خونه همسایه برای پیاز 😕😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4781 بازدید | 148 پست

کاش خانم همسایه دروع گفته باشه و نخواستهب اشه پیاز بده. اخه فکر کن چقدر شرایطش سخته اگه راست گفته باشه....شایدم اندفعه اتفاقی شوهرش کلید و برده.

ما یک سری با همسایه هامون انقدر صمیمی شده بویدم وقتی از مسافرت برگشتیم دیدم کلا سیب زمینی پیاز نداریم.( تو راه رو توی یه سبد بود سیب زمینی پیاز های هر واحد.)

چند روز بعد همسایمون سیب زمینی پیاز اورد گفت راضی باشید، روز تعطیل خانمم گفت برو سیب زمینی پیاز بخر حال نداشتم تا تره بار برم، سیب زمینی پیاز های شمارو برداشتم گفتم نیستید بخورید، خراب میشن. 

منظورش این بود دیگه نیا چیزی بخواه توام مثل خودش باش اصلا رابطه با همسایه خوب نیست اون دلش نمیخواد ب ...

نه اینطوری نیست از دور منو ببینه خودش میاد جلو احوال پرسی می‌کنه من کاری بهش ندارم که نخواد یا بخواد ارتباط بگیره خواسته ای هم ازش نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه شوهرت یدونه پیازو از کجا میفهمه بگه خورد کردم با غذا خوردیم یا اصلا بگه شرمنده نداریم قطعا منظور ...

گفت سر دست ندارم چیزی بقدر لازم گذاشته رفته 

یعنی می‌خواست نده یا نداشت یا شوهره خسیس بود 

فقط این وسط من حس بد گرفتم که چرا رفتم اصلا 

نه اینطوری نیست از دور منو ببینه خودش میاد جلو احوال پرسی می‌کنه من کاری بهش ندارم که نخواد یا بخواد ...

میدونی یه سری ها هم تو دین زیاد افراط میکنن .....من شخصی را میشناسم گفت من یه دونه نمک (دانه....،جعبه و کیلو و...نه ها فقط دانه ) به کسی نمیدم تا همسرم راضی نباشه چون میگن بدون اجازه همسرنباید فضل و بخشش کرد ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ن بابا مگه میشه یخچال توانباری باشه دروغ میگن

نه دروغ نمیگن یخچال خونه پدرمنم تو انباره و فقط هم ی کلید داره تودست کلید دست پدرم😂 ولی انصافا خسیس نیس که اتفاقا دست و دلبازه ولی خونشون امنیت نداره درب انبارشون را قفل میکنن چون گاوصندوق هم همونجاس 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اینم میشه شاید هم همینطور بوده دلیل خوبی بود

به نظرم اینطوره 

بنده خدا رو خیلی قضاوت کردن کاربرا و همچنین خودت . 

این طرز فکرای بد باعث میشه از آدما فاصله بگیریم چون فکر میکنیم همه بدن همه خسیسن و… ولی بیا یکم بهتر فکر کنیم راجع بهشون وقتی اینقدر با روی گشاده ازت خواست که بیای خونشون.❤️❤️❤️

یه نفر یادمه میگفت مایع ظرفشویی رو شوهرم علامت میزنه از اون علامت حق نداریم بیشتر مصرف کنیماون هم لا ...

حالا ما خودمون یک فامیل داریم خیلی خسیس هست 

به اون حد که شب تو تاریکی می‌نشینند چون لامپ سر کوچه خونه را روشن نگه داشته لامپ روشن کنند چشمشون درذ میگیره 

هر چیزی بود من امروز غذام با نعنا تر وسیر پختم 😶

🤣🤣خدانکشت

خوشمزه شده؟

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️