2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم همسرم تلفن ش رمز گزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 61 پست
چرا نتونی چک کنی؟؟؟؟؟؟ برام عجیبهمن هر وقت بخوام کل گوشی شوهرم رو‌نگاه میکنم تک تک میپرسم کیهریگی به ...

همسر من همکار خانم و چند خانم هستند ک در مورد کار و معامله باهاشون در ارتباط هست .حس میکنم خیلی راحتن نمیخواد من ببینم چطور رفتاری  داره باهاشون البته با اینا در رابطه نیست مطمنم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چزا خیانت عادی نمیشه برای ما خانم ها

منم شاید دوباره ببینم دلم هزارتیکه بشه ولی تصمیم دارم چیزی به روم نیارم بزاراونم فک کنع برام مهم نیس

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
پول میده ؟تامینی؟

بله

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
همسر من همکار خانم و چند خانم هستند ک در مورد کار و معامله باهاشون در ارتباط هست .حس میکنم خیلی راحت ...

خب همین خوبه همینو باورکن دیگه بزارش کنارفک نکن

باید چک کرد کلا مردارو باید با سیاست و نامحسوس چک کرد

خب همسر من محیط کار ش دوره و اینکه بارها گفته چک کردن الکیه بخوام تلفن دیگه میخرم 

اگر میخوای بدونی کسی تو زندگیش هست یا نه از یه خط غریبه بهش پیام بده وقتی پیشته ک(من دارم میام همه چی به زنت بگم)اگر بهت نشون داد که هیچی ولی اگر زنگ زد جوابشو نده دیگه تصیمش با خودت هستی میخوای بهش بگی من بودم یا نه

خب همین خوبه همینو باورکن دیگه بزارش کنارفک نکن

ولی حساسیت زیاد داره اعصابم خرد کرده

اگر میخوای بدونی کسی تو زندگیش هست یا نه از یه خط غریبه بهش پیام بده وقتی پیشته ک(من دارم میام همه چ ...

همسر من خیلی محافظه کار هست مطمئنم با کسی باشه غریبه هست ک من نشناسم و ندیده باشدم

بله

خب پس خوبه سعی کن جذبش کنی اون زمانی که این فکرای بداومدسراغت آهنگ شاد بزار آرایش کن به موهات برس به خونه برس یعی کن بهش فکرنکنی 

بنظرمن ازهرچی بترسی سرت میاد 

دنبال هرچی بدویی ازت فراری میشه پس دنبالش نباش ولش کن خودش میاد سمتت فقط دون بپاش

منم شاید دوباره ببینم دلم هزارتیکه بشه ولی تصمیم دارم چیزی به روم نیارم بزاراونم فک کنع برام مهم نیس

منم همین روند طی کردم‌ اما الان دارم کم میارم بزور جلو خودم میگیرم انگار بپرسم ازش تحقیر میشم

همسر من خیلی محافظه کار هست مطمئنم با کسی باشه غریبه هست ک من نشناسم و ندیده باشدم

میگم دیگه پیام بده از خط غریبه که آره دارم میام به زنت بگم همه چی باید منتظر جوابش باشی اگر بهت نشون داد یا بلاک کرد هیچی اگر پیام داد و ترسید و گفت بیا ببین فلان جا و اینا قطعا ریگی به کفششه

میگم دیگه پیام بده از خط غریبه که آره دارم میام به زنت بگم همه چی باید منتظر جوابش باشی اگر بهت نشون ...

ااین بهتره ممکنه کار با همراه من ندونی پیامک بره برای اوضاع خیط شه

خب پس خوبه سعی کن جذبش کنی اون زمانی که این فکرای بداومدسراغت آهنگ شاد بزار آرایش کن به موهات برس به ...

دیشب پیشم تا رفت تو پیام  ها سریع بیرون اومد