2777
2789
عنوان

همه بهم میگن نامزدم زشته🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 121 پست
مشکل شما چهره ی نامزدت نیست ، مشکل اینه نمیتونی استخونای دستتو تو دهن یکی دیگه خورد کنی که انقد به خ ...

والا من جواب همه رو میدم😂 الانم شدم کسی که زبون در اورده🙂😂

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو چرا باهاشون برخورد نمیکنی و اجازه میدینظر بدن؟؟

با جوابشون محکم بکوب تو دهنشون

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
قطعا مهمه که الان بخاطرش نظر خواهی میکنی گلم بیشتر دقت کن که اگه ازدواج کردی این مسأله فکرتو درگیر ن ...

قد هم با کفش حل میشه

من با ادمای زیادی ارتباط داشتم 

انقدر دست و دلباز و رفتار خوب از کسی ندیدم تا حالا اینطوری باشه باهام

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

باز برو خداروشکر  کن بتو میگن اون زشته بمن نیگفتن شوهرت خیلی ازت سرتره چحوری تورو گرفت ومن چقدر قلبم میشکست

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

اگه اخلاقش خوبه اصلا اهمیت نده مگه بقیه میخوان باهاش زندگی کنن؟وقتی خودت دوسش داری اخلاقش خوبه بقیه یک درصدم مهم نباشه قیافه به مرور زمان جا افتاده تر میشه ولی اخلاق اصلا خوب نمیشه 🥲

درضمن بعضی آدما گاهی اون چیزی بر خلاف ذهنشونه میگن شاید از حسادت و عقده ...قرار نی به تک تک حرفاشون اهمیت داد