سالها اینطور نبوده بین ما با اینکه بدتر ین دعواها داشتیم .چند بار چند چیز ازش دیدم اما الان دلشوره حالم بده اصلا کوتاه نمیاد میگه هر وقت میخوای باز میکنم اما رمز نمیگم .باید اعتماد کنی
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حتما زیاد با گوشی کار نمیکنی ...جلو چشمش با گوشیت ور برو و یه نیم لبخند هم داشته باش ..ادای چت کردن ...
عزیز ن ب دوستان ن اطرافیانش اعتماد ندارم نمیدونم چ میکنند. همسر من باید گوشش بکشی کلا زیاد با جنس مخالف صمیمی میشه همیشه باید حواسم بهش باشه
بله کاش داشت و جلوی من حداقل اینطور نمیکرد تا من آرامش داشتم
به عنوان یه آقا میگم احتمالا کاری کردی که از رفتارت خوشش نیومده برا همین رمز گذاشته ضمنا همینجور که خودش گفته اگر میخواست یه تلفن دیگه میخرید که شما متوجه نشی مخصوصا که گفتی محافظه کار هم هست و نکته آخر اینه که اگر بخواد خدای نکرده کاری کنه قرار نیست توی گوشی باشه که شما بخوای یا بتونی پیگیری کنی پس سعی کن جو سایت و حرف کاربرا روت اثر نزاره
به عنوان یه آقا میگم احتمالا کاری کردی که از رفتارت خوشش نیومده برا همین رمز گذاشته ضمنا همینجور که ...
ببخشید من کلی تاپیک خوندم تاحالا و منظورم همه نیست اما بیشتریا میگن حتما زن یه کار کرده که مرد زده شده مردا اکثریت تنوع طلب هستن حتما قرار نیست زن بد باشع
ببخشید من کلی تاپیک خوندم تاحالا و منظورم همه نیست اما بیشتریا میگن حتما زن یه کار کرده که مرد زده ش ...
اینجا جاش نیست ولی این حرف هم درست نیست و من قبول ندارم .خیانت ۳ حالت داره یا کمبود یا تنوع طلبی یا یک خطای آنی. اینکه بگن زن یه کاری کرده همیشه درست نیست
به عنوان یه آقا میگم احتمالا کاری کردی که از رفتارت خوشش نیومده برا همین رمز گذاشته ضمنا همینجور که ...
خب اونم کارهای کرده ک من احساس امنیت نکنم