2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم همسرم تلفن ش رمز گزاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 61 پست
شرایط زندگی هرکس فرق داره ولی اگه پشتت به جایی گرم نیست خودتو بزن به علی چپ آرامشتو نگیر

چیکار کنم فکرم هزار راه میره خیلی چیزها دیدم الان نمیدونم چی ب چیه‌. جرات اینکار نداشت الان پرو شده و نمیده 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ازش نپرسیدی چرا رمز گذاشته ؟

بله میگه یبار دست زدی دوست نداشتم دليل های مسخره .و اینکه دوست ندارم پیام های کاری و همکار هام ببینی 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو ام رمز بذار

گزاشتم مهم نیست نگاه نمیکنه

تا حالا چیز بدی ازش دیدی؟

بله

سیمکارتش چیه ایرانسل،همراه اول،رایتل هرکدوم بود برنامه اون سیمکارت بروز تو گوشی خودت ایرانسل من،مای ...

پیامک میره که از خط دیگه چک میشه

بله میگه یبار دست زدی دوست نداشتم دليل های مسخره .و اینکه دوست ندارم پیام های کاری و همکار هام ببینی

بالاتر گفتم چیکار کنی اینکارو بکنی راحت میفهمی خودشم نمیفهمه بعد اگر چیزی پیدا کردی تصمیم با خودته میخوای چیکار کنی ولی اینکه پرو شده یعنی یکی و داره که تو دیگه مهم نیستی

چیکار کنم فکرم هزار راه میره خیلی چیزها دیدم الان نمیدونم چی ب چیه‌. جرات اینکار نداشت الان پرو شده ...

منم چندبارچت دیدم ولی کاش نمیدیدم کاش کنجکاوی نمیکردم الان پشیمونم کاش اصلا برام مهم نبود دوسش نداشتم

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
شما هم یه هفته صداشو درنیار بیخیال باش شب یکدفعه ازش بخواه رمزش رو باز کنهاگر دیدی اولش داره توشو پا ...

دوماه گذشته همینکار کردم‌ مهم نیست 

نه من امتحان کردم

همراه من رو تلفن خودم نصب کنم؟

منم چندبارچت دیدم ولی کاش نمیدیدم کاش کنجکاوی نمیکردم الان پشیمونم کاش اصلا برام مهم نبود دوسش نداشت ...

من الان دلشوره دارم 

چیکار کنم فکرم هزار راه میره خیلی چیزها دیدم الان نمیدونم چی ب چیه‌. جرات اینکار نداشت الان پرو شده ...

پول میده ؟تامینی؟

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
منم چندبارچت دیدم ولی کاش نمیدیدم کاش کنجکاوی نمیکردم الان پشیمونم کاش اصلا برام مهم نبود دوسش نداشت ...

چزا خیانت عادی نمیشه برای ما خانم ها