2777
2789

با خانومای ایرانی دیگه زیاد  نزدیک نشن. یکی از اشناهای خودمون خیلی مرفه بودن و خارج از کشور زندگی میکردن. زندگی نسبتا بازی داشتن یعنی زن های انگلیسی زیاد باهاش رفت امد داشتند تا اینکه یه ،زن ایرانی  پیداش میشه.  با خاله من خیلی صمیمی میشه  و بعد از چند ماه میفهمه که با شوهرش  به خاله من خیانت کرده. 

خالم همیشه بهم میگه این همه سال با زن هایی از ملیت های مختلف رفت و ٱمد داشته مشکلی پیش نیامده تا اینکه خانوم ایرانی زندگیشو بهم زده مثلا دوستش هم بوده و اینکه میگفت داستان های شبیهش زیاد هستن. به نظرتون دلیلش چیه البته اشتباه برداشت نکنید ولی چرا بعضی خانومای ایرانی علیه جنس خودشون میتونند بدجنس باشند.. حس میکنم حسادت بین خانومای ایرانی به دلیل فرهنگ چشم و هم چشمی ممکنه بیشتر باشه البته کلیت رو میگم و جدای از خانوم های نجیب ایرانی💚

نظرشما چیه؟ 

😎💚🐬

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه بگویم 

خیانت همه جا هست 

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

دلش مرد ایرانی می‌خواسته پیدا نمیکرده حتما

وطنی فتیش بوده 😛

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

دختر خاله من مسکو 

از موقع رفته اونجا میاد ایران تو جمع نیست میگه خاله زنک تر و حسسو تر از زنای کشور خودم ندیدم 

قیافه نمیگیره ها خیلیم خاکیه  

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

عیبمون اینه که ی نمونه رفتار می بینم به همه نسبت میدیم!!!🙄

همه ی زنان ایرونی نیستن بااین حساب پس حتما شماهم اینطور هستی؟نه پس نگیم زنای ایرانی🚫

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

بله درسته منم موافقم هم به دلیل چشم و هم چشمی هم اولویت هایی ک غلط هست ینی برای خارجیا لباس و آرایش و شکل زندگی بقیه مهم نیست ولی برای ماها خیلی مهمه خیلی و این چیزاس که زندگیارو‌ از پا درمیاره

چون از قدیم جا افتاده قاپ یه مردو بدزدی خیلی شاهکار کردی...الانم نگاه کن دختری ک ازدواج کرده چه ارج و قربی داره.....و چه کلاسی میزاره انگار که آپولو هوا کرده.....کلا ریشه در مرد پرستی داره ب نظر من ....و اینکه خانمای ما اعتماد بنفس ندارن ..استثنا هم زیاد داریم

خوب شد؟؟؟؟