2777
2789
عنوان

برادرم میخوان بیان خونمون شوهرم سرسنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2319 بازدید | 100 پست
بعد شوهرت به تلافی اون بعدا بیشتر پارت میکردخواهر شوهر من وقتی دعوا میکرده با شوهرش میرفته به داداشا ...

نه دیگه هرکسی شرایط خودشو داره!من میدونم اگه داداش داشتم شوهرم انقدر هاااااار نمیشد

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

چرا نشسته بود تو ماشین یعنی منتظرت بود

ارع دلش نیومده بود بره خونه

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه دیگه هرکسی شرایط خودشو داره!من میدونم اگه داداش داشتم شوهرم انقدر هاااااار نمیشد

امیدوارم شوهرت اهلی بشه. خوب و بد بودن شوهر واقعا ربطی به برادر داشتن یا نداشتن نداره. منم داداش ندارم هیچ وقت هم خلا داداش رو توی زندگیم حس نکردم

وقتی شوهر اسی بی احترامی میکنه و جلو برادرش میزنه به خواهرش باید فکر اینجاشو هم میکرد که بی غیرت نیس ...

برادرم اتفاقی سررسیدمتوجه شد شوهرم جلواون هرگزاینقدرپرروبازی درنمیاورد

اسم برادرم میاد رنگش عوض میشه ازهیچکی اینقدرمتنفرنیست

قلق همسرتونو شما میدونین 

کاش برادرتون مدیریت میکردن 

یکی از آشناهامون تو همین مورد مشابه شوهرش بدتر کتکش میزد از سر کینه برادرش 😐

کلا هم قطع رابطه با خانواده خانمه 

یجوری وسط و بگیرین ختم بخیر بشه 

دامن شما رو نگیره

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

امیدوارم شوهرت اهلی بشه. خوب و بد بودن شوهر واقعا ربطی به برادر داشتن یا نداشتن نداره. منم داداش ندا ...

چرا با توجه به شناختی ک از شوهرم دارم داداش داشتم ازش حساب میبرد! برا من تاثیر داشت خیلی...اهلی نمیشه مگه خدا معجزه کنه‌

ازش متنفررررررررررررم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

شوهرم خیلی متنفره ازبرادرم و میخوادکه سطح رابطه روکم کنه من موندم چکارکنم برادرم برامن بدنبوده تاالا ...

حق داره همسرت 

منم اگر خواهر شوهرم بزنه تو گوشم دیگه نگاشم نمیکنم تا زنده هستم 

کاش برادرت دخالت نمیکرد

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

قلق همسرتونو شما میدونین کاش برادرتون مدیریت میکردن یکی از آشناهامون تو همین مورد مشابه شوهرش بدتر ک ...

بدقلقه برادرمم غرورشوله کردبه مادرش که تازه مرحوم شده فحش داد بعدش هروقت اسم برادرم اومدیادعوا شدیابغض کرد.رفتاربرادرموقبول ندارم ولی اون فکرمیکردداره ازمن حمایت میکنه بنابراین مستحق قطع رابطه نیست

بدقلقه برادرمم غرورشوله کردبه مادرش که تازه مرحوم شده فحش داد بعدش هروقت اسم برادرم اومدیادعوا شدیاب ...

بله  از شما دفاع کردن اما روش خوبی نبوده 

اون آشنامون شوهرش خیلی بد کینه بودن 

برای شما این وسط بدتر شد جریان 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

مثلا شما میخواین بینشونو درست کنین؟ اینجوری بیشتر گند میزنین به زندگیشون جپای اینکه این چیزایی که می ...

شاید برای شما و اطرافیانتون شعار باشه برای ما نیست در ضمن شما استارتر نیستی که طرف صحبتم با شما باشه

یه دختر خوب😂😍

تا وقتی زن ها دوست دارن حرف زور بخورن 

هیچ کس نباید ازشون حمایت کنه

اسی هم حتما جلو شوهرش گفته داداشم اشتباه کرده و ....

اونم دست پیش گرفته

داداشش هم خیلی دمش گرم که اومده معذرت هم خواسته