2777
2789
عنوان

برادرم میخوان بیان خونمون شوهرم سرسنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2379 بازدید | 102 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرسنگین باشه به درک

دستش درد نکنه ای ول به داداشت

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
میگه داداشه وسط دعوا سر رسیده. بازم میتونست منطقی تر برخورد کنه نه اینکه طرفو بزنه. نتیجش دل آشوبی و ...

خب وسط دعوا رسیده بهتر بود شوهرشون هم منطقی برخورد کنن نکه افسار پاره کنن بزنن و قلدری ، بعد برادر خانمش مث بُز نگا کنه ، اگر به زور هس همه چی ،ایشونم زور نشون دادن دیگه ، احترام خودشو نگه میداشت تا احترامشو نگه میداشتن

آشتی کردن برادرم نعذرت خواست ولی شوهرم کماکان سرسنگینه

به برادرتون بگین یکم گرم تر و صمیمی تر بشن 

همسر تونم مقصر البته هستن 

ولی تو فامیلی بهتره کدورت نباشه 

بچه ها اذیت میشن 

شما اذیت میشین 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اتفاقا چک بد نیست مردا بخورن کاش منم داداش داشتم خیلی نیاز دارم شوهرم هر بلایی میخاد سرم میاره اگه د ...

بعد شوهرت به تلافی اون بعدا بیشتر پارت میکرد

خواهر شوهر من وقتی دعوا میکرده با شوهرش میرفته به داداشاش میگفته بعدم شوهر من و مابقی داداشا میرفتن شوهره رو کتک میزدن اونم این زن رو با بچه هاش ول میکرده میرفته تا ۳-۴ ماه دنبالش میگشتن که برگرده سر زندگیش. باز برمیگشته دوباره همین آش و همین کاسه... الان این زن ۴ تا نوه داره خودش که هنوز آدم نشده ولی دیگه برادراش توی زندگیش دخالت نمیکنن چون هیچ وقت ازون زد و خوردا و تهدیدا نتیجه ای ندیدن

اینایی که می گن دادا شه کار درستی کر ده پس چرا بعدش اومده معذرت خواهی.‌‌‌‌.... مگه واسه کار درست معذرت می خوان. حالا نتیجه این می شه که بیان هم شوهره اسی رو نمی ده یکمم می مونن زود می رن. و رفت و امدا کم می شه. حالا نتیجههههه حمایت گرری رو ببینین. 

احمقن😐

احمق نیستیم عزیزم بی کسین😢💔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
احمق نیستیم عزیزم بی کسین😢💔

بی کسیم*

خب وسط دعوا رسیده بهتر بود شوهرشون هم منطقی برخورد کنن نکه افسار پاره کنن بزنن و قلدری ، بعد برادر خ ...

وضعیت الان استارتر نتیجه تصمیم منطقی داداششه

میتونسته خواهرشو ببره بیرون از خونه بعد که آروم شدن برگرده یا بشینه با داماد صحبت کنه ببینه مرگش چیه دردش چیه... خلاصه هر کاری جز برخورد فیزیکی و آتو دادن دست داماد بهانه گیر... زندگی مشترک خیلی پیچیده اس. هر چقدر خانواده ها کمتر دخالت کنن زندگی زن و شوهر دوام بهتری داره

راستش من بودم به شوهرم میگفتم تو یه رستوران ناهار مهمون من تشریف بیارین که بدونه خونه معذوریت دارم.. ...

اولا خرجم زیادمیشه دومازشته سوما دیگه درگیرنمیشن ازاونوقت زیادهمودیدن خونه بابام فقط شوهرم فیس میکنه من ناراحت میشم