حدودا دوسالی قبل باهم دعواکردن وآشتی کردن ولی بعدش دیگه همش شوهرم خیلی سردبابرادرم رفتارمیکردوکینه ازش داشت علت دعواشونم این بود که وسط دعوای زن وشوهری ما برادرم سررسید وبه طرفداری ازمن زد توگوش شوهرم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مثل برادر منه مطمینم اگه بحثی بشه طرف منو میگیره اما خب چک رو بعید میدونم😅
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
شوهرم خیلی متنفره ازبرادرم و میخوادکه سطح رابطه روکم کنه من موندم چکارکنم برادرم برامن بدنبوده تاالا ...
بدرک که شوهرت متنفره اگه سنگین رفتار کرد تو هم با خانپاده خودش ۱۰ برابر سنگین رفتار کن گله کرد بگو تو اون روز اینجوری کردی
کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy
حالا این قضیه کدورت پیش آورده و مشکلات و عواقب بیشتری هم خواهد داشت
با همسرتون صحبت کنین آشتی کنن بره
وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
وقتی شوهر اسی بی احترامی میکنه و جلو برادرش میزنه به خواهرش باید فکر اینجاشو هم میکرد که بی غیرت نیس ...
میگه داداشه وسط دعوا سر رسیده. بازم میتونست منطقی تر برخورد کنه نه اینکه طرفو بزنه. نتیجش دل آشوبی و ناراحتی الان خواهرشه. این زن ی عمر میخواد با اون مرد زندگی کنه. زندگی فقط همون لحظه دعوا نیست
حالا یه بار شوهرم منو برد خونه بابام ب خواست خودم خیر سرم رفتم قهر برادرم یک رفتاری کرد آبرو حیثیتم رو برد سر ده دقیقه زنگ زدم شوهرم اومد،گفتم چ زود رسیدی گفت نرفته بودم تو ماشین نشسته بودم سر خیابون،بعد اون فهمیدم بعد ازدواج خونه پدر خونه ای که دوباره برگردی نیست،دیگه حرمت احترام قبل رو نداری
گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
میگه داداشه وسط دعوا سر رسیده. بازم میتونست منطقی تر برخورد کنه نه اینکه طرفو بزنه. نتیجش دل آشوبی و ...
اتفاقا چک بد نیست مردا بخورن کاش منم داداش داشتم خیلی نیاز دارم شوهرم هر بلایی میخاد سرم میاره اگه داداش داشتم وقتی شوهرم کتکم زد شوهرمو پااااااره میکرد
کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy