2777
2789
چه فکرایی میکنید ما زن ها هم زن تر میشیم یعنی؟

اره

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر زندگیتون خوبه الحمدلله با بچه بهتر ترم میشه 

اما اگر میخواید بچه بیارید زندگیتون رو درست کنید 

اشتباه محضه این کار رو نکنید 

در هر صورت شما اگر‌مادر و پدر کاملی هستید زندگیتون پیشرفت میکنه انشالله

تو یه تصادف عمدی میون من با خودم ولی بدون تصادفی من عاشقت نشدم🥺🥺

من تازه باردارم بچم دختره هی میگفتم خدا رو شکر دختره اعصابم نمیکشه ب بچه پسر شوهرم گفت من پسربچتم دگ منو بزرگ کن امروز ب کاراش فکر کردم روز ب روز بچه تر میشه😂😂

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

شوهرم بهم گفت برام بچه بیاری خیلی برام عزیزتر میشی عاشقتر میشم

البته اینو ب زبون مادری خودمون ی جور دیگه گفت ولی معنی ش این بود 

الانم خیلی بهم توجه میکنه الحمدالله همشم میگه کی نی نی میاد 😂😍

تحقیقات علمی و روانپزشکی میگن که مردا بعد از بجه دار شدن سطح تستوسترون بدنشون میاد پایین و کمتر میشه

و این باعث میشه که مردونگی(شخصیتی)بیشتر بشه و عصبانیت هم کمتر بشه

والا به نظرم لوس تر میشن هر غر میزنن توجه میخوان زن سرزنده میخوان غذای سر وقت و خواب کامل میخوان

وای دقیقا 

انگار اونا زاییدن بایدبیشتر از بچه مراقب اونا باشی😒

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞