2777
2789
عنوان

برادرم میخوان بیان خونمون شوهرم سرسنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2379 بازدید | 102 پست
وا یعنی شما برادراتون مهمتر از شوهراتونن؟ بعدمی گن شوهرم به خانوادش زیاد اهمیت می ده...‌

منم واقعا از کامنتا تعجب کردم. برادر استارتر بدترین ظلم رو در حق خواهر خودش کرده. ی درصد با خودش فکر نکرده اینا الان دعوا میکنن ۲ دقه بعد تو بغل همن ولی اون چی؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم خیلی متنفره ازبرادرم و میخوادکه سطح رابطه روکم کنه من موندم چکارکنم برادرم برامن بدنبوده تاالا ...

غلط کرده مرتیکه

میخواد سطح ارتباطتونو به صفر برسونه که بی کس و بی صاحاب گیر بیاره هی بزنه تو سرت کسی نباشه حمایتت کنه

داداشتو بذار رو جفت چشمات

راستش من بودم به شوهرم میگفتم تو یه رستوران ناهار مهمون من تشریف بیارین که بدونه خونه معذوریت دارم..چون روی اینا به هم بازه و درگیری فیزیکی هم بعید نیست پیش بیاد پس بهترع کع این دو تا با هم در ارتباط نباشن

میگم چرا شما چرت وپرت میگین برادر حملیتگر وفلان؟ اگه برادر عروستون او کپش داداشتون میزد هم همینو میگ ...

اگه داداشم زنداداشمو زد حقشه دهتا بخوره 

مگه عروسمونو جای خون آوردیم کتک بخوره😐یعنی هرچی شوهر گفت و زد بگیم چشم قربان

خانواده برای اینجور وقتاس

یه دختر خوب😂😍
منم واقعا از کامنتا تعجب کردم. برادر استارتر بدترین ظلم رو در حق خواهر خودش کرده. ی درصد با خودش فکر ...

وقتی شوهر اسی بی احترامی میکنه و جلو برادرش میزنه به خواهرش باید فکر اینجاشو هم میکرد که بی غیرت نیس داداشش ، خودش احترام نگه میداشت

بابا اینا دیگه خیلیییی پرتن 😐 همینه هردقیقه تاپیک خیانت و طلاق میزنن🤣🤣🤣

هی می گن خوب کاری کرد شوهرت به درک. خوب اینقدر طرف بی اهمیته جدا شن اونم بره پی زندگی خودش. حالا شوهرش زده خیلی زشته. ولی من خیلی بدم میاد اطرافیان دخالت کنن. چه زن چه شوهر

به شوهرم نگفتم هنوز ولی بگمم میگه بپیچون نیان

قبول نکن

بگو اینکارو نمیکنم خونمه و برادارم حق داره بیاد

هر وقت به من بی احترامی میکنی، هرگز با بی ادبی جوابت رو نمیدم..چون تربیت پدر و مادر من با والدین شما قطعا خیلی متفاوت بوده...۹۹ درصد اطلاعات راجب بواسیر و عمل و ..تو این سایت اشتباه محضه..فقط به پزشک مراجعه کنید

ببخشیدا ولی داداشات حماقت محض کرده

هرچقدرم رابطه زن و شوهری بد باشه اینکارا تازه بدترش میکنه

اگه واقعا داداشت حمایتگر بود به جای این چک میبردت خونش و نمیزاشت تا یه مدت شوهرت ببینتت

ولی به نظرم ادم اول باید زندگی خودش مهم باشه تا خانوادش اگه میبینی رو رابطت با شوهرت اثر میزاره دعوت نکن