2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همزمان با ۴ نفر بود و میومد از رابطه هاش باهرکدوم میگفت این بلده ... اون بلد نیس..

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

از نظر شوهرم من 

چون بلند میخندم 

حتی توی خونه ی خودمون هیچکی نی باز میگه بیحیا و فلان 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
از ایام جوونیش خود شوهرم و مادرشوهرم تعریف کردن اصلا قابل گفتن و باورم نیس بخدا

بنظرم ببین سبک زندگی و خورد و خوراکشون چیه که تو این سن هنوز اینجورین و اینقدر جون دارن!

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
به نظرتون اینکه زن و شوهر تو یه جمعی زن دستشو بندازه گردن شوهرش و بوسش کنه یا بره روی پای شوهرش بشین ...

والا برا زن که زشته جلو جم ولی برا مرد عیبی نداره ....ما کلن تو دورهمی هامون آخر سر میگیم هر مردی زنشو بوس کنه ....خیلی هم خوش میگذره

ینی مرده با دوتا زناش...خواهرت حرفی نداره؟

حدود 10 ساله خواهرمو ندیدم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
انگار آب سرد ریختن رو سرم 😑😑

خیلی ادم کثیفیه  

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔