2777
2789

از نظر ظاهر و اینا صد درصد ایده آلم نیست ولی خب جوری نیست ک بدم بیاد از ظاهرش یا مثلا خجالت بکشم به بقیه نشونش بدم یا حس بد بگیرم ازش. برام پذیرفتنیه

اخلاقشم خوبه تا اینجای کار ولی خب ی جاهایی هم هست ک اختلاف نظر داشتیم.

ولی نمیدونم چرا هی شک دارم .مرددم تو انتخابم

بیشتر روزا ک باهاش بودم بهم خوش گذشته

ولی بعضی روزا هم انگار حال نمیکنم باهاش

نمیدونم چمه

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اختلاف نظرو همه دارنمهم اختلاف نیست مهم به تفاهم رسیدن سر اختلافاست چند وقته همو میشناسین؟ اگه کمه و ...

الان سه ماهه

منظور شرایط مالی و خانوادگیش؟ اره خوبهمن ۲۴اون ۳۱

ببین عزیزم من همیشه میگم برای نه گفتن دیر نمیشه. منطقی تر به رابطه نگاه کن به اینکه بهت خوش گذشته کاری نداشته باش . ببین بچه ننه نباشه خانوادش دخالت کن نباشن. انقدر باهاش برو بیا و. حرف بزن تا اگه میخوای بگی نه یا آره یه دلیل منطقی داشته باشی . ممکنه توی حرفا و طرز تفکرش به جایی برسی که اصن قیافه دیگه برات مهم نباشه

ببین عزیزم من همیشه میگم برای نه گفتن دیر نمیشه. منطقی تر به رابطه نگاه کن به اینکه بهت خوش گذشته کا ...

نه عزیرم از این لحاظا ک گفتی کلا اوکیه

ن بچه ننه س، نه خانوادش دخالت کن هستن

تا اینجای کار ک از نظر عقلی سالمه 

ظاهر خیلی مهمه چون قراره یه عمر کنارش زندگی کنی باید جوری باشه که بتونی تحملش کنی وقتی ایده آلت نیست ...

گفتم صد درصد ایده آلم نیست

مثلا ۵۰ یا ۶۰ درصد ب ایده آلم نزدیکه

گفتم برام پذیرفتنیه قیافش یعنی بدم نمیاد ازش 

نه عزیرم از این لحاظا ک گفتی کلا اوکیهن بچه ننه س، نه خانوادش دخالت کن هستنتا اینجای کار ک از نظر عق ...

خب پس برو جلو بذار برای هر جوابی که میخوای بدی مطمئن باشی قیافه واقعا عادی میشه ما با شخصیت و طرز فکر آدما زندگی میکنیم دور از جون پیش خودت فکر کن میشه با یه بیشعور خوشگل و خوش تیپ زندگی کرد ؟؟