2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا تو انتخاب خواستگارم مردد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 19 پست
خب پس برو جلو بذار برای هر جوابی که میخوای بدی مطمئن باشی قیافه واقعا عادی میشه ما با شخصیت و طرز فک ...

اره واقعا

اصن وقتی تجربیات ادمای متاهلو خودم تو این سایت خوندم همه گیر اخلاق بودن

بالاتر گفتم سه ماهه داریم اشنا میشیم، ب نظرت اشنایی چقد باشه

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.
اره واقعااصن وقتی تجربیات ادمای متاهلو خودم تو این سایت خوندم همه گیر اخلاق بودنبالاتر گفتم سه ماهه ...

من خودم 6 ماه بودم . خیلی بالا پایین کردم از مامانم اینا اجازه گرفته بودم چند بار مثلا 7 8 ساعت رفتیم بیرون میخواستم ببینم مامانش اینا چقدر زنگ میزنن یا مثلا بعد چند ساعت چقدر رفتارش تغییر میکنه توی این 8 ساعت مثلا توی وعده های غذایی چیکار میکنه. یه بار گفتم من میخوام شلوار بخرم میخواستم ببینم چقدر حوصله گشتن داره همه چیزو بسنج برای نه گفتن دیر نمیشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم 6 ماه بودم . خیلی بالا پایین کردم از مامانم اینا اجازه گرفته بودم چند بار مثلا 7 8 ساعت رفتی ...

خوشبحالت والا ما تو این سه ماهم بیشتر از ۳ـ۴ ساعت بیرون بودیم صدا مامانم در میومد😐

با احترام،آقایون لطفا تو تاپیکای من نظر ندن.