2777
2789
عنوان

دوستان شما به جای مامانم بودین ایا قبول میکردین که شما نرین عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 69 پست

نه به پسرم میگم شخصیت و شان و ارزشتو حفظ کن وقتی جایی دعوت نیستین و دوست ندارن که باشید نرید چون از دیدنتون ناراحت میشن

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروستون چطور روش میشه بره 

اونم همچین عروسی که انگشت قراره بزنن!!!!!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خوب عروسمون میگه به جای مادرتون من میخوام برم عروسی قبول میکردین؟ نه بحث ما که نیس ماهم دعوت کردن ول ...

میگفتی عزیزم تو رو دعوت نکردن هر موقع دعوتت کردن جای خودت برو برا چی میخواین مادرتون رو کوچیک کنین 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
معلومه که نهاصلا عروستون چرا باید جایی که دعوتش نکردن بره؟

خوب ماهم گفتیم ولی بابام قبول کرده ولی مامانم ابجیم و من اصلان قبول نکردیم گفتیم اگرشما برین حتما کارت ورود به تالار رو پاره میکنیم نه شما برین نه ما

این بادومه اش هس که عروسی به جان ما زهر کرده

خوب ماهم گفتیم ولی بابام قبول کرده ولی مامانم ابجیم و من اصلان قبول نکردیم گفتیم اگرشما برین حتما کا ...

اینطوری نگید بگید عزیزم ارزش حودتون میاد پایین برید جایی که دعوت نشدین ادم با عزت و احترام میره یجایی چرا خودتو سبک میکنی