2777
2789
عنوان

دوستان شما به جای مامانم بودین ایا قبول میکردین که شما نرین عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 69 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نسبت مادرت با عروس دوماد چیه؟؟؟؟اگه میخواستن ،صاحب مجلس برادرت و زنشو دعوت میکردن پس نخواستن و مادرت ...

اره 

یه اشناس که هم مادرمو می شناسه هم بابامو

دقیقا

من اگر جای عروس بودم مادر شوهرم میگفت هم نمیرفتم .مشخصه مهمونا رو محدود انتخاب کردن وقتی دعوت نکردن ...

👏🏻👏🏻👏🏻دقیقا تازه عروسی لاکچری هس یه باغ گرونی گرفته فقط مارو با خانواده عموم وعمه ام دعوت کردن ولی عروس هارو نه

نه به پسرم میگم شخصیت و شان و ارزشتو حفظ کن وقتی جایی دعوت نیستین و دوست ندارن که باشید نرید چون از ...

دقیقااا ولی این عروسه میره هعی🙃💔باوجودی ک عروسی چندروز پیش رفته ما نرفتیم بخاطر کارهاش الانم یه عروسی دیگ فرداشبه که این میگه بزارین ما بریم به جای مادرتون

این تحفه چند سالشه انقدر بچه بازی درمیاره؟

بچه بازی که درنمیاره ولی، سلیطه بازی درمیاره چون اونقدر سنش پخته هس که چی درسته چی غلط اگر۱۸سال سن داشته باشه یه چیزی ولی خودش میگفت۲۶هستم ولی ازچهرش۳۰یابیشترهم میخورد

ازفرداشب که عروسی هس میترسم😔😥یه افتاقی بیوفته ما بخاطراینکه این با بابام تنها نباشن هیچ جا نرفتیم😥💔

میدونم وقتی ما جایی باشیم این میرع سم میده به بابام که تمام ارثو بالا بکشه اخه یک بار گفت که یه کاری میکنم همه چی ازاینا فروخته بشه و فروخته شد باغ زمین ماشین فقط خونه مونده  وماشین سنگین داداشم💔😥😔بامغازه الانم میگه کرایه شو بدین به ما هم سرصدا کردیم رفتیم پیش عممون گفتیم عمه مون گفت چرا به دختراتو نمیدی به این میدی خلاصه کرایه مغازه مال ماشد ولی این بار میگه که ماشین سنگین نصف سهمش مال هس  وبخاطراین جنگ شد ودیگ خیلی چیزها اصلان نمیشه گفت

نمیدونم خواهر چکارکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔حالم خرابه بنظرت دعاگرفته اخه داییش دعانویس حرفه ایی هستش😭💔