2777
2789
عنوان

میترسم آخرش خفه شم تو درس خوندن

191 بازدید | 37 پست

چقد من اشتباه کردم ک دنبال ی مهارت نرفتم و فقط خوندم از وقتی یادمه . از کلاس اول ..پشیمون نیستم من واقعا درس خوندن دوس دارم ولی ای کاش ی مهارت یاد میگرفتم زمانی که داشتم میمردم زیر فشار درس خوندن انجام می‌دادم..

دانشجوی پزشکی 🩺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ای همدرد

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

آخرش خوشه عزیزم تحمل صبر و انگیزه داشته باش.گذشته ها گذشته.به هرحال مهارت هم میتونی کنار همین درس یاد بگیری ولی درس و رشته ای که تو داری میخونی آرزوی خیلی هاست.علم تو هم به خودت هم به اطرافیانت سود می‌رسونه 

آشپزی. قبلا نقاشی میکردم مثلا تاپیکهای سال ۴۰۱ امو‌نگا کنی درمورد نقاشیه ولی ادامه ندادم

به کجا میخواستی برسی ؟

نقاشی رو هروقت ادامه بدی یا شروع کنی دیر نیست

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

ما: چجور کار کنم؟ چجور کار پیدا کنم؟ چجور خونه بخرم؟ زندگی بکنم؟ 

مدرسه: نمیدونم ولی اقدامات ناصر الدین شاه چی بود؟ کدام فعل ماضی و مضارعه؟

محیط و مساحت مربع رو بدست بیار

من حسرت این میخورم بچگی نرفتم کلاس زبان الان 18 سالم افسوس میخورم کسایی بلبل زبان بلدن

فقط برم دانشگاه اولین کار ثبت نام زبان نمیدونم دیر دیر نیست عاشق زبان انگلیسی ام بتونم حرف بزنم

توبه شکستم🫀🙂