2777
2789
عنوان

دوستان شما به جای مامانم بودین ایا قبول میکردین که شما نرین عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 69 پست
چه عروس پرویی نه معلومه نمیزارم بره اصلا و ابدا

اخه خودش اصلا حس نمیکنه به شخصیتش توهین میشه بره جایی که دعوتش نکردن 

مگه بلیط شهربازیه بگه بلیطتو بده من سوار شم

نه وقتی دعوت نیست چرا هم شما و هم عروستون خودتونو سبک کنین؟

والا مارو هم دعوت کرده گفتن بیاین ولی داداشم دعوت نکرده 

خوب ماهم همین نظرو داریم وقتی رفته دخترش گفته به ما بگه بی بی نره ما بریم ماهم گفتیم کارتو پاره میکنیم اگراینا بره تازه بابام هم قبول کرده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه خودش اصلا حس نمیکنه به شخصیتش توهین میشه بره جایی که دعوتش نکردن مگه بلیط شهربازیه بگه بلیطتو بد ...

نه حس نمیکنه والا یک بار یه جایی دعوت بودیم ولی این دعوت نبوده ورفته🙂🙃

اینطوری نگید بگید عزیزم ارزش حودتون میاد پایین برید جایی که دعوت نشدین ادم با عزت و احترام میره یجای ...

مگر حرف حالیشون میشه دختر داداشم همش میگه مادلمون عروسی میخواد

اصلا اینکه مادرشوهر قبول کنه یا نکنه به کنارمیزبان مادرت رو دعوت کرده، بعد ببینه عروسش به جاش اومده؟ ...

دقیقاا ماهم همینو به بابام گفتیم ولی میگه وقتی نوه ام عروسی میخواد بره میزارم بره به دلش نمیزارم بمونه واگر اینطوری بشه قطعا پاره میکنم کارتو نه ما بریم نه اونا 

خوب عروسمون میگه به جای مادرتون من میخوام برم عروسی قبول میکردین؟ نه بحث ما که نیس ماهم دعوت کردن ول ...

نه خیلی کار چیپ و خیلی ببخشید کم شعوری هست 

صاحب مجلس اگه میخواست کخ خودش از اول دعوت می‌کرد که