2777
2789
خانم پسر شما علایمش چی بود. پسر من دو هفته پیش گرفت. بستری هم شد. هفته پیش مرخص شد. خوب بود دوباره ا ...

تب مقاوم بود که با هیچ چیز پایین نیومد بعد ۲ هفته سرم و آمپول به زور اومد پایین 

جز اون اسهال . سرفه 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا
خدا ب دادمون برسه پس این چ گوهیه اینجور افتاده بین مردم چرا میخان مرض بندازن تو جون مردم

دوباره دارو و واکسن و .. پول خرج کردن مردم

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلییییی افتضاحه من گرفتم تب و لرز شدید ۴ روز تبم ۳۹،۴۰ بود سرفه های وحشتناک در حدی که رگهای سرم تیر ...

تبش چه جوری بود؟ برگشت؟ پسرم بعد یه هفته از مرخص شدن تبش برگشته. اما زیر ۳۸ هست. ترسیدم

پسرم گرفته نمیدونم خدانکرده همین مرضه یاسرماخوردگییه.دوروزحالش خوب نیست.دبروزم میگفت پاهام به شدت دردمبکنه وبلندگریه میکرد.ومیگفت مغزسرم تکون مبخوره ودردمیکنه مجبوری یدونه نوافن خوردتادردش اروم بشه.

وای خدا از کجا میدنی تو

خب از کسایی که گرفت وضع بیمارستانا تو چین هزارتا چیز دیگه

✐✎✐✎✐ .ب‍‌ـہ #ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن בن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ـہ ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ـہ ه‍‌م م‍‌وق‍ع #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ے ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه... ✐✎✐✎✐
مشخص نیس که چیه

دکتر گفت مشکل گوارش نداری پس احتمالا آنفولانزاس..دقیق نمیتونن تشخیص بدن ی بار گفت ویروس جدید فهمید اسهال استفراغ ندارم گلاب ب روتون گفت پس شاید آنفولانزا س..هفت تا آمپول و سرم و تیوفیلین.وچندتا قرص داد

تبش چه جوری بود؟ برگشت؟ پسرم بعد یه هفته از مرخص شدن تبش برگشته. اما زیر ۳۸ هست. ترسیدم

اره بار اول سرم و آمپول زدن تبش قط شد ، دوباره دو شب بعد تب کرد و بار همون مراحل ..

فردا شبش باز تب کرد ..

تب طولانی خطر داره یه متخصص ببرش .

برای سلامتی خانوادم و شادی روح برادرم لطفا صلوات بفرست 🖤منم برات دعا میکنم خدا آمین گوی آرزوهات باشه ..
خانم پسر شما علایمش چی بود. پسر من دو هفته پیش گرفت. بستری هم شد. هفته پیش مرخص شد. خوب بود دوباره ا ...

تب بزرگترینشه ولی تبش مقاومه پایین نمیاد 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

نظرتون چیه این همه استرس ندیم به هم؟

مثل کروناس

باز قرنطینه میشه

تو ایرانم پخش میشه

همه میمیرن

بچه ها بگیرن میمیرن

خطرناک تر از کروناس

خوب که چی؟؟

الان حالتون بهتر شد؟

به نظرم زیاد اخبار رو دنبال نکنید تو اینستا ،تلویزین هیچی جز اعصاب خوردی نداره

شما لباس گرم بپوشید،بهداشت تون رو رعایت کنید،اومدین خونه دست هاتون و صورتتون رو با صابون تمیز بشورین تموم شد رفت،اگه خیلی حساسین و میرین جای شلوغ ماسک بزنید

ولی استرس ندین به خودتون اخبارم ول کنید اگه پخش شه قرنطینه شه مطمئن باشید باخبر میشید

❤Che khobe ke daramet