2777
2789
عنوان

بچه ها فرقccکرم با bbکرم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 26 پست
من فارماسی گرفته بودم خوب بود

باعث جوش نمیشه

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تفاوت تو موادشون هست 

BB از همه کمتره 

بعد cc

بعد dd  (بیشترر از همه ) 

پوست چرب cc  مناسبه 

اگه جوش می زنی فارماسی که این مدت خیلی ترنده مناسبت نیست چون جوش می زنی باهاش

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

باعث جوش نمیشه؟

ن من ک چندوقت استفاده میکنم سبکه رو پوستم 

بااینک کمی چرب هم هست پوست من ولی خوب بوده تا الان 

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !

•BB کرم:

مرطوب‌کننده، ضدآفتاب، و کرم پودر با پوشش سبک. مناسب برای آرایش طبیعی و پوست‌های نرمال تا خشک.

•CC کرم:

تصحیح رنگ، پوشش متوسط تا بالا، و مناسب‌تر برای پوست‌های مختلط تا چرب با مشکلات رنگی.

تفاوت تو موادشون هست BB از همه کمتره بعد ccبعد dd (بیشترر از همه ) پوست چرب cc مناسبه اگه جوش می ز ...

پس چه مارکی بگیرم عزیزم

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
پس چه مارکی بگیرم عزیزم

تو ایرانیا لافارر از همه بهتره 

خارجی هم اکتی پور البته رنگش تیرس اگه پوستت روشنه نمی خوره به پوستت 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

نمیدونم ولی cc بهتره😂

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

Bb cream مخفف beauty balm هست. 

یک محصول با پوشش کم تا متوسط هاوی مرطوب کننده و مناسب برای استفاده ی روز مره هست. 

Cc cream مخفف color correcting هست. 

با پوشش بالاتر و حاوی مرطوب کننده، ترکیبات ضد چروک و اصلاح رنگ پوستی و ضد آفتاب. 

که برای کسانی که به دنبال کرم هایی با پوشش بیشتر و اصلاح رنگ پوستشون هستند مناسبه. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy