2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 113 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه چن مورد دیدم باهاشون سالمن خداروشکر

خانواده شوهرم خیلی ازدواج فامیلی میکنن همه هم سایه همو با تیر میزنن😂😂😂😂

خاله و خاهرزاده چشم ندارن همو ببینن 

هم ما که غریبه ایم خوش تریم 

خداجونم شکرت🦋

اگه باهم تفاهم نداشته باشین چون فامیله چون رابطه خانواده ها خراب میشه باید بسوزی و بسازی ولی غریبه ا ...

خب این ک تفاهم نداشته باشیم تو دوران آشنایی مشخص میشه ولی آره ممکنه باعث کدورت بشه 

بچم خداروشکرسالمه ببین خانواده شوهرمن خوب نیستن وگرنه اگه خوب بودن ازدواج فامیلی خیلیم عالیه ولی برامن بدردنخوردن خودم ازاولم میدونستم ولی عاشق شوهرم بودم

عضو گروه بنفش💜 مانکن های زیبا وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۲.۲.۲۶
بستگی داره

دور و بر دیدم با اینکه فامیل نزدیک بودن بعد عروسی خون دختر تو شیشه کردن از بس اذیتش کردن خانواده هم به خاطر ابرو و حرمت فامیلی هیچی نمیگفتن بهشون و توقع بیجا داشتن ب بهونه اینکه تو از خودمونی و غریبه نیستی و آل و بل

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
خب این ک تفاهم نداشته باشیم تو دوران آشنایی مشخص میشه ولی آره ممکنه باعث کدورت بشه

کلا اشتباهه وسلام

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰                   

خانواده شوهرم خیلی ازدواج فامیلی میکنن همه هم سایه همو با تیر میزنن😂😂😂😂خاله و خاهرزاده چشم ندارن ...

اووه😂

غریبه ازین لحاظ سخته ک آدم هیچچچ شناختی نداره ازشون و ممکنه تحقیقات هم کامل همه چیو نشون نده ، ولی خب فامیل مطمئن تره 

طرف ما هرکی ازدواج کرده پشیمون شده

یسریا چون از رازای هم خبر داشتن فاش شدن و ابروریزی شد

یسریا مادراشون جاری بودن اتیش انداختن وسط با اینکه قبل ازدواج بچه هاشون رابطه بسیاار محترمانه ای داشتن 

و...

هزاران دلیل

خودمم خاستگار دارم کار عالی تحصیلات عالی  رفتار و منش و اخلاق بینظیر ظاهر عالی

فقط برا دوتا چیز رد کردم یکی قدش ک هشت نه سانت ازم بیشتره

یکی اینکه فامیله

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

از چی بیشتر ناراضین

اختلالات ژنتیکی.

بعضیاشون بچه سالم بود اما تو سن بالاتر مشکل پیدا کرد یا بعضیاشون دکتر گفته نباید بچه ی دوم بیارن.

بعضیا هم هر اختلافی پیش اومده کل فامیل فهمیدن.

یا طلاق گرفتن کل فامیل بهم ریخته سر طلاق اونا.

.....

آدم  یه  اشتباه  رو  دوبار تکرار  نمیکنه که

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم