2777
2789
عنوان

کی و چطور مسائل جنسی رو به بچه‌ها آموزش بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 100 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به چه درد میخوره؟ کسی سو استفاده نمیکنه و از جای نامعتبر چیزای بد تر نمیفهمن که از پدر مادرشون متنفر ...

بحث سوءاستفاده رو گفتم

بله مسائل حریم خصوصی و اینکه مراقب بدنش باشه و بحث مراقبت از خود رو گفتم که اصلا ربطی به صحبت من نداشت

اما اینکه ارتباط جنسی چطوره و بچه چطور حاصل میشه واقعا دونستنش هیچ کمکی به بچه نمیکنه و اتفاقا ممکنه باعث تصورهای گوناگون و پرو بال دادن به اون تصورات تو ذهن بشه

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

بعد به چه دردش میخوره؟جز کنجکاوی بی‌مورد؟ما چیزی داریم به نام علمِ لاینفعیعنی علمی که ممکنه بهت سودی ...

به این درد میخوره که بلاخره میفهمن اما اینکه چجوری و توسط کی مهمه 

فرقش اینه که الان آمار ابتلا به phv وحشتناک بالا رفته 

سقط های غیر قانونی خیلی زیاد شده 

آمار ایدز بیماری های جنسی و غیره داره روز به روز بیشتر میشه 

چون اونی که میاد به بچه میگه داستان چیه فقط داستان و میگه دیگه اصولشو مراقبت‌هاش و اینا رو نمیگه

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
اموزش جنسی از ۶ ماهگی باید شروع شه این سری کتاب های نردبان رو بگیر با انیمیشن اموزش جنسی

نشر نردبان خیلی معروف، ولی راستش من از این سری کتاباش اصلا خوشم نیومد مخصوصا اون بالایی سمت چپ، رازهایی که نباید مخفی کنیم.

من برای دخترم تو کلاس اول خوندم، خیلی ترسید مخصوصا از نقاشیاش .

نشر نردبان خیلی معروف، ولی راستش من از این سری کتاباش اصلا خوشم نیومد مخصوصا اون بالایی سمت چپ، رازه ...

من برای کارگاه آموزشی جنسی دوتا کتاب لمس خوب لمس بد و بدن تو مال خودته رو تحلیل کردم خوب بودن 

بقیه رو ندیدم راستش 

برگشت به آزادی🕊