2777
2789
عنوان

کی و چطور مسائل جنسی رو به بچه‌ها آموزش بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 100 پست
من برای کارگاه آموزشی جنسی دوتا کتاب لمس خوب لمس بد و بدن تو مال خودته رو تحلیل کردم خوب بودن بقیه ر ...

دخترم ترسیدش، اول که ۵ سالش بود، اوردم بخونم.

کلا از جلدش وحشت کرد، بردم گذاشتم کنار، بعد دوباره پارسال که اول بود خوندم.

نقاشیاش برای بچه حس ترس میاره.

برام جالبه همچین انتشاراتی ، همچین نقاشیایی چاپ کرده

چرا یاد ندیم اونوقت موقع ازدواج عین خنگان

منم می گم الان باید یاد داد ولی وقت زمان ازدواجش رسیده و قصد ازدواج داره. الان منی که 17 سالمه چرا باید بدونم این مسائلو می گم کاش هیچی نمی دونستم می شد 24 25 سالم اونموقع یاد می گرفتم.
وقتی هم دخترت یا پسرت میاد می پرسه خب توضیح بده تا بعدا از همکلاسیاش غلط یاد نگیره فکر کنه چیه مثلا خیلی طبیعی.
اگر هم حرف گوش کنه بگو اصلا با اینایی که در مورد همچین مسائلی صحبت می کنن اصلا نگرده.
من خودم پشیمونم فهمیدم از این بیشتر پشیمونم که خودم رفتم سراغ تحقیق در مورد این چیزا چیه اخه اه.

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه نیازی هست بچه آموزش جنسی ببینه؟!تا رسیدن به سن ازدواج؟حرفم رو امیدوارم متوجه بشید مسائل حریم خصوص ...

راستش مخالفم، به هر حال از طریق گوشی ، همکلاسی، دوستی ، آشنایی متوجه میشه، ولی چه قدر اطمینان داری که اطلاعات درست بگیره؟! شما برای اولین بار که شنیدید چه حسی داشتید؟ 

یه روز که داشتیم با دوستم انیمیشن می‌دیدم از عمد این فیلم وحشتناک رو به من نشون داد من هیچ ایده ای نداشتم دارم به چی نگاه میکنم. تا مدت ها احساس تنفر و ترس داشتم. اونقدر که بعضی شب ها به خاطرش گریه میکردم ولی نمی‌تونستم در موردش با مامانم صحبت کنم.

بنابراین قطعا اگر روزی بچه ای داشته باشم با توجه به سنش کم کم توضیح میدم تا تجربه من رو نداشته باشه. چون به نظرم اولین مواجهه بچه با این مسائل تو سلامت جنسی آینده اش تاثیر زیادی داره

دخترم ترسیدش، اول که ۵ سالش بود، اوردم بخونم.کلا از جلدش وحشت کرد، بردم گذاشتم کنار، بعد دوباره پارس ...

من یه روش مؤثر تر بهتون میگم 

برای بچه نمایش اجرا کنید 

به طور مثال بهش بگید فکر کن من یه مرد غریبم میام بهت میگم عمو رو بوس میکنی؟ تو چیکار میکنی؟

دوباره بهش بگین اگه بهت بگم بیا خونمون بهت عیدی بدم چیکار میکنی ؟

یا همچین مثال هایی 

ریکشن دخترتون رو بسنجین ، اگه جواب درست هم داد حتما تأکید کنید رو قدرت نه گفتنش 

یکم صداتونو کلفت کنید و حس غریبه بودن رو بهش القا کنید 

در ادامه بهش بگید اندام خصوصیش رو فقط خودش باید ببینه و عمو و دایی عمو حق دست زدن ندارن 

برگشت به آزادی🕊

عزیزم بچت دختره؟

چند سالشه؟

خودت درمورد بلوغ بهش توضیح بده و بگو بدن جز حریمه که کسی نباید بهش دست درازی کنه

حدالامکان از اینستا و گوگل دورش کن که باعث بلوغ زودرس نشه

و بهش بگو هر سوالی داشت بدون خجالت از خودت بپرسه