2777
2789
عنوان

کی و چطور مسائل جنسی رو به بچه‌ها آموزش بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 100 پست

بچه ها از ما بیشتر میدونن

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

پایه هشتم بهشون یاد میدن صفات جن.سی رو بعد تولید مثل

تو کتاب علوم بود ولی به ما توضیح ندادن 

آدما نسبت بہ ما هیچ وظیفہ اے ندارناگہ خوبے اے میڪنناز ذات قشنگشونه ذات قشنگ هیچڪسو نابود نڪنید...)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه نیازی هست بچه آموزش جنسی ببینه؟!تا رسیدن به سن ازدواج؟حرفم رو امیدوارم متوجه بشید مسائل حریم خصوص ...

چرا نباید ندن؟ چه چیز بدی هست 

موقع ازدواج اونوقت عین خنگ ها باشن؟

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
چه نیازی هست بچه آموزش جنسی ببینه؟!تا رسیدن به سن ازدواج؟حرفم رو امیدوارم متوجه بشید مسائل حریم خصوص ...

یه جلسه ای از طرف مدرسه دخترم برگزار شد دو ماه پیش راجع به همین بلوغ و...

اونجا روانشناس گفت تو خونه راجع بهش یه مقدار باید توضیح داده بشه که بچه نره از مدرسه کنجکاوی کنه و به بدترین شکل یاد بگیره قضیه رو! 

اشتباهه دیگه باید ما توضیح بدیم

درست میفرمایید

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

مامانم به من و ابجیم راجب پریود هورمون و این چیزا کلاس ششم اموزش داد موی زاید چیه نوار چیه پریود چیه و اینا .ولی مسایل جنسی رو کم کم خودم فهمیدم 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

بنظرم کلا یاد ندین چیه بدونن قدیم بعد ازدواج می فهمیدن بهتر بود
ولی خب الان قدیم نیست عصر ارتباطاته وقتی مادر و پدر  به طور صحیح به بچه یاد نمی دن از اینور و اونور اشتباه یاد می گیرن موجب بلوغ زود رس و انحرافشون می شه

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           

آموزش تربیت جنسی از زمانی آغاز میشه که کودک کنجکاوه و شروع به پرسش میکنه، این زمان بهترین زمان هست، از کودک می پرسیم نظر خودت چه هست؟و بعد یک سطح بالاتر از پاسخش پاسخ می دیم...حتی از کودکی زمان بستن پوشک می تونیم بگیم این دستته، این پاهاته ، این آلت تناسلی ته و....بدترین مسئله اینه که نام دیگری بگذاریم...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!