کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است
مامانم به من و ابجیم راجب پریود هورمون و این چیزا کلاس ششم اموزش داد موی زاید چیه نوار چیه پریود چیه و اینا .ولی مسایل جنسی رو کم کم خودم فهمیدم
فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمیخوری!حرف میزنه و عمل میکنه،اصالت داره، خیانت نمیکنه!کنارش پیشرفت میکنی،حرمت بلده و پا پس نمیکشه،زخم نمیزنه، عقده نداره، مرهم میشه، رفیق میشه، یار میشه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چهطوری باهاش رفتار میکنی اهمیت نمیده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشمهایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سالها باهاتون موندگاره؛عاشق چشمهایی بشین که سیره ... تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
بنظرم کلا یاد ندین چیه بدونن قدیم بعد ازدواج می فهمیدن بهتر بود ولی خب الان قدیم نیست عصر ارتباطاته وقتی مادر و پدر به طور صحیح به بچه یاد نمی دن از اینور و اونور اشتباه یاد می گیرن موجب بلوغ زود رس و انحرافشون می شه
آموزش تربیت جنسی از زمانی آغاز میشه که کودک کنجکاوه و شروع به پرسش میکنه، این زمان بهترین زمان هست، از کودک می پرسیم نظر خودت چه هست؟و بعد یک سطح بالاتر از پاسخش پاسخ می دیم...حتی از کودکی زمان بستن پوشک می تونیم بگیم این دستته، این پاهاته ، این آلت تناسلی ته و....بدترین مسئله اینه که نام دیگری بگذاریم...
چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!