2777
2789

شوهر من تک پسره و با دوتا خواهر 

مادرشوهر من قشنگ یجوری برخورد میکنه انگار دختراشون بیشتر دوس داره

میریم اونجا از دل نمیشه چیزی بیاره بخوریم‌ شوهرمم بگه فلان چیز بیار باهم بخوریم کلی دعوا راه میندازه نمیخواد بخوری 

ولی برا دختراش اینجوری نیس چیزی بخوان بهشون میده یا حتی براش کنار میزاره

یا کلا مارو دعوت نمیکنه اگه خودمون هم همینجوری شب بریم اصلا هیچی درست نمیکنه

حالا دیشب رفتیم خواهرشوهرم اونجا بود داشت پیراشکی درست میکرد بعد مادرشوهرم بهم گف آره بچش هوس پیراشکی کرد گفتم پاشو درست کنیم

ما چایی خوردیم گفتیم بریم گف حالا بمونید نفر یه دونه ای با هم میخوریم

من چیزی نگفتم شوهرم دلش می‌خواست بمونه 

خلاصه بعد شام خواهرشوهرم میخواست بره گف آره وسط هفته بیا کیک بپزیم آخرهفته هم بیا پیتزا درست کنیم اصلا به ماهم چیزی نگفت شما هم بیاین

آها اینم تو پرانتز بگم که من باهاش خوبم هر وقت هم ناراحت شدم به روی خودم نیاوردم خونمون هم میاد هرچی دارم میارم پذیرایی میکنم خودش هم ازم بد نمیگه جلو بچه هاش

ولی من واقعا ناراحتم بیشتر هم دلم واسه شوهرم میسوزه شوهرمم از این موضوع کلی ناراحته همش میگه مادرم دوسم نداره

دلم میخواد به مادرشوهرم یه چیزی بگم ولی میترسم ناراحتی پیش بیاد

همه چی نیار واسه پذیرایی 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه پدرشوهرم خیلی دست دلبازه خوبه بیشتر بخاطر احترام به اونا میارم

خب تو هم اشاره کن که مثلا فلان شیرینی رو به خاطر پدر شوهرت خریدی :/

حقیقتا نمیتونی بری بگی بین بچه هات فرق نزار چون هیچ پدر و مادری گردن نمیگیره

فقط می‌تونی یه کم با رفتارات نشکن بدی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

عجب تا بوده مادرا پسر دوست بودن

چی شده جدیدا اینقدر دختر دوست شدن😂

ول کن دختر خوب بود همش پیگیر پسرش بود زندگی نمیزاشت براتون 

اینا میگذره

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
عجب تا بوده مادرا پسر دوست بودن چی شده جدیدا اینقدر دختر دوست شدن😂ول کن دختر خوب بود همش پیگیر پسرش ...

اره ازین بابت خیلی راحتم درکل هم اصلا به زندگیمون کاری نداره خداییش 

فقط خیلی خسیسه و طرفدار دخترهاش‌ بقیه چیزهاش‌خوبه

دقیقامنم هیچوقت فکر نمیکردم‌واقعا همچین مادری وجود داشته باشه

قلب ادم درد میگیره،رک بگو بهشون وقتی اونا احترام نمیذارن

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

حالا مامانه من پسراشو دوس داره

پنج بار هر هفته رفتم چهاربارشو ماکارونی درست کرد 

بعدش من یه روز که خونه ی خودم بودم گفتم انقد از ماکارونی بدم میاد بازم رفتم درست کرد گفت عه تو دوس نداشتی 

یعنی حتی نمیدونه من چی دوست دارم چی دوست ندارم

حالا مامانه من پسراشو دوس دارهپنج بار هر هفته رفتم چهاربارشو ماکارونی درست کرد بعدش من یه روز که خون ...

اصن خیلی کار زشتی چه فرقی دختر یا پسر هردو فرزندن 

من از روزی که مادر شدم فهمیدم واقعا فرقی ندارن

اره اینجوری هم میشه ولی انقد کم فکره منظورمو شاید نگیره

در هر صورت اصلا اشاره نکن و غرور شوهرت رو نشکن