2777
2789
عنوان

داستان ما با مادرشوهر بیاین تبعیض بین فرزندان‌ممنوع

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 20 پست

خب دخترا رو بعد ازدواج تحویل می گیرن بیشتر 

طرز فکرشون این هست پسرشون خرج کنه میتونه برای خودش خرج کنه دستش تو جیب خودشه

اما دختر شاید چیزی بخواد چون چشمش به جیب همسرسه نتونه خرج کنه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
واسه من که مهم نیس ولی برای شوهرم‌ناراحتم همش جلوی من شرمندس

پس بهش یجوری بفهمون که برات مهم نیست تا اونم اذیت نشه

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما دخالت نکن همسرت باید خودش بگهاخرش بده تو میشی در عوض تو‌بیشتر بهش محبت کن

شوهرم همش میگه ولی نمیفهمه 

مثلا موضوعی از ما باشه همه شون خبر دارن ولی اگه از دختراش باشه یا خودش اصلا به ما نمیگه پنهون میکنه

به شوهرم میگه برو برا خودت بخر بخور

شما وقتی میری منزلشون دست خالی میری؟ 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
شوهرم همش میگه ولی نمیفهمه مثلا موضوعی از ما باشه همه شون خبر دارن ولی اگه از دختراش باشه یا خودش اص ...

طبیعی هست این رفتار معمولا مادرا همینن