2777
2789
عنوان

بامادرشوهرم اومدم سفر دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین مشکل از اونا نیست واقعا، هیچکدوم از کارایی که گفتی عمدی نیست کلا سفر با بچه دردسر داره

یادمه با خانواده ی خودم رفته بودیم سفر پسرم رو خوابوندم متوجه نشدم که بابام هم رفته تو همون اتاق خوابیده یهو پسرم گریه کنان اومد گفت صدای هیولا میاد.صدای خرو پف بابام رو میگفت😅

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
تو چرا رفتی آخه عزیزم وای منم انقد بدم میاد جایی باشم و مراعات منو بچه هامو نکنن عقط اونجاش که صبحش ...

هی گفتن کمکت میگیریم تازه منت هم میزارن 

بچه ام هم از وقتی اومدیم بد اخلاقه بغل هیچکی نمیره جسبیده به خودم

امیدوارم روزای اینده بهتر باشه

ببین مشکل از اونا نیست واقعا، هیچکدوم از کارایی که گفتی عمدی نیست کلا سفر با بچه دردسر دارهیادمه با ...

عندی نیس ولی رعایت هم نمیکنن 

سر ادون موبایلای همشون زنگ زده هی ادون گفته پا نشون حتی خاموش کنن چون غرق خوابن 

یکم مراعات میکنن کنن 

درا رو نکوبونن 

میبینن دزدگیرشون خرابه بزارن رو بیصدا 

اگر بخوان میتونن 

اونوقت اخر بچه من بد میشه و من بیصبرو تحمل 

هی گفتن کمکت میگیریم تازه منت هم میزارن بچه ام هم از وقتی اومدیم بد اخلاقه بغل هیچکی نمیره جسبیده به ...

همینه دیگه منم همش هم خانواده خودم هم خانواده شوهرم میگن بچه ها رو بیار یه سر بزنین دلمون تنگ شده میگن خودمون کمکت هم میکنیم و منم بچه هام دوقلو هستن وقتی میبرمشون فقط ساعت اول خوشحال میشن و بغلشون میکنن کل اون چن روز رو بهم تلخ میکنن تا برگردم الان دو ماهه دارن التماس میکنن منم نمیبرمشون

خوب خیلی کوچیک نیست فک کردم نوزاد باید کاری کنی تو‌سر صدا بخوابه کم‌کم عادت بدی انقد حساس نباشه چون‌ ...

نوزاد بود بهتر بود 

تو خونه خودمون صدا نیست پسر بزرگمم رعایت میکنه 

همینه دیگه منم همش هم خانواده خودم هم خانواده شوهرم میگن بچه ها رو بیار یه سر بزنین دلمون تنگ شده می ...

تازه دور از وقتی برگردیم یه ویروسی چیزی هم میاریم با خودمون 

خوب چیوار کنم همش تو خونه سرد هوا زندانی شدیم 

موقعیت سعر هم الان پیش اومده 

یا باید نریم یا اگر رفنیم دیگه اینطوریه