2777
2789
عنوان

بامادرشوهرم اومدم سفر دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 41 پست
نوزاد بود بهتر بود تو خونه خودمون صدا نیست پسر بزرگمم رعایت میکنه

بعدا دچار مشکل میشه پسرت ، دختر من کلاس اوله نمیتونه سرو صدای همکلاسی هاش رو تحمل کنه ، واسه اینه که تو محیط شلوغ بزرگ شده ، خودت رو بزن به بیخیالی ، این که همه چیز بر وفق مراد باشه ، بزرگ ترین آسیب تربیته 

تازه دور از وقتی برگردیم یه ویروسی چیزی هم میاریم با خودمون خوب چیوار کنم همش تو خونه سرد هوا زندانی ...

آره ناراحتش نباش من حالا بعد از دوماه دلم سوخته قراره ببرمشون دیدن مامان بزرگا بابابزرگاشون خخخخ

فقط شرط من با شوهرم اینه که دو روز فقط بمونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق داری عزیزم سعی کن یکم بیخیال باشی تا بگذره اگه تو حرف بزنی میشی آدم بده

حرف نزده ادم بده هستم 

همینطوری هنیشه از همه چیزم ایراد تربیتی میگیرن 

بچه هر چیزیش باشه میگن خوب باهاش تا نکردی 

عندی نیس ولی رعایت هم نمیکنن سر ادون موبایلای همشون زنگ زده هی ادون گفته پا نشون حتی خاموش کنن چون غ ...

هیچ کس مثل من نمیتونه درکت کنه.کاملا متوجه ام.نمیدونی اون سفر چی کشیدم من.منظورم اینکه فکر نکن چون خانواده ی همسرت هستن داستان اینه.من با خانواده ی خودم رفتم و نابود شدم.حق دارن یخورده،سبک تربیت ماها براشون آشنا نیست.من هی تذکر میدادم ساکت باشید بچه ام بخوابه همه ساکت میشدن بعد بابام خوابشون می‌برد خر و پف میکردن😂دوباره داستان شروع می‌شد.مساله اینکه سفر با بچه اونم خانوادگی سخته.ولی شما اشتباه منو نکن سعی کن تامیتونی ازشون کمک بگیری.بچه بزرگ میشه اما این سفر تکرار نمیشه

اجازه نده یه آدم بد سفر و بد خلق تو خاطرشون بمونی

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بعدا دچار مشکل میشه پسرت ، دختر من کلاس اوله نمیتونه سرو صدای همکلاسی هاش رو تحمل کنه ، واسه اینه که ...

بچه بزرگمم کوچیک لود اینطور بود بعد چند یال خوب شد مشکلی به وجود نیومد

تو فصای شلوغ بچه ها مرتب دویو دارن پاشن بازی کنن و وقتی خوابن قطعا از خواب میپرن 

ما بزرگا هم همینطوریم 

مگر یه ۶تا بچه داشته باشیم که نشه شرایط ارامش فراهم باشه

هیچ کس مثل من نمیتونه درکت کنه.کاملا متوجه ام.نمیدونی اون سفر چی کشیدم من.منظورم اینکه فکر نکن چون خ ...

با مادر خودم رفتم قبلن میتونم به اونا تذکری بدم 

یا حتی به بابام 

به اینا نمیشه 

بهشون برمیخوره 

حرف نزده ادم بده هستم همینطوری هنیشه از همه چیزم ایراد تربیتی میگیرن بچه هر چیزیش باشه میگن خوب باها ...

حالا امشب به همشون بگو موبایلها سایلنت کن دزدگیر هم قطع کنید مگه اتاق جدا ندارین که بری بخوابی ؟

بعد هم بگو بچه نزاشت دیشب بخوابم سرم درد میکنه هیچ کاری نکن 

کارهای بچه ها رو بده بقیه انجام بدن

حالا امشب به همشون بگو موبایلها سایلنت کن دزدگیر هم قطع کنید مگه اتاق جدا ندارین که بری بخوابی ؟بعد ...

دیشب تو راه یه حا گرفتیم نداشت 

امشب جامون عموض میشه احتمالا داره 

خدا کنه 

حالا امشب به همشون بگو موبایلها سایلنت کن دزدگیر هم قطع کنید مگه اتاق جدا ندارین که بری بخوابی ؟بعد ...

هیچ کاریم به جز اینکه بچه رو بگیرن من برم دستشویی نمیکنن 

مگر شوهرم بیاد کمکم پوشکی عوض کنه 

اونم خستش دلم نمیاد 

بچه بزرگمم کوچیک لود اینطور بود بعد چند یال خوب شد مشکلی به وجود نیومدتو فصای شلوغ بچه ها مرتب دویو ...

من تجربه خودم رو گفتم ، شما میتونی خودت رو وفق بدی ، بچه ام هر وقت خسته شد می‌خوابه،  میتونی تا آخر مسافرت حرص بخوری ، بازم بچه وقتی خسته شد می‌خوابه،