2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونجا همش درگیر غذا دادن به بچه و تمیز کردنشون هستی

اونا رو بذار جایی اگه میتونی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

به نظرم این کشمکش و سختی هم جز زندگی هست بلند شو امتحانی برو از شلوغی شون شاکی نشو اونام احتیاج دارن 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
جایی ندارم بزارمشون اخه پیش هیچکسی نمیمونن

دیگه باید صبر کنی حداقل یک سال دیگه

خب هر چیزی یه اقتضایی داره مادر بودن هم باید از یه سری لذت ها بزنی تا چند سال

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
دیگه باید صبر کنی حداقل یک سال دیگهخب هر چیزی یه اقتضایی داره مادر بودن هم باید از یه سری لذت ها بزن ...

اره دقیقا خیلی خستم از نظر روحی احتیاج به تفریح دارم ک با دوتا بچه نمیشه

فست فود یا رستوران سنتی اگر بتونی ببر که بچه هم مجبور نباشه مثل این رستوران های کلاسیک بی سر و صدا بشینه و با سر و صدا و شیطنتشون اذیت بشید

یا مثلا اگر جایی فود کورت داره و شلوغه برید که از رفت و آمد های مکرر اصلا کسی کاری به کار بقیه نداره و بچه ها هم معمولا راحت تر هستند. اغلب هم صندلی کودک دارن که راحت باشید