2777
2789

بزرگش ۱۰ساله اس ۲تا پوشکی داره بچه هاش فوق العاده شلوغن کوچیکاشم خیلی گریه میکنن تازه خودمم پدرشوهرم پوشکی اونم توخونه است خودمم ۲تاپسر دارم که عین سگ وگربن اینارو گفتم که بدنین اعصاب درستی ندارم واصلا حوصله سر صدا گریه بچه ندارم با این اوصاف اینم هی فرتی پامیشه میاد اینجاکه اره حوصلم سر رفته همیشه خداهم بچه هاش مریضن میاد به ماهم انتقال میده اعصابم اونقدر خرابه دوست دارم خودم کتک بزنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه با خواهرت تعارف نداشته باش

والا همون پدرشوهرم بسه برات

چقدر بی فکره خواهرت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

عزیزم خوش به حالت خواهرت نزدیکه 

من بچم مریضه کسی نیست کمکم باشه  خواهرام دورن خواهرزاده مثل بچهدخود آدم میمونه 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من همین الان خواهرزادم رو گردنم نشسته ابجیم گذاشت رفت دندونپزشکی

بزرگه هم امتحان داره ب خودش نمیزاره داره گوشی بازی میکنه😐

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️