2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی حسوده

72 بازدید | 5 پست

خواهرم چن ساله ازدواج کرده ولی خیلی حسوده من نامزدم ولی هنوز ازدواج نکردم یعنی هر موقع میاد خونمون یجوری آه و ناله میکنه و همش میگه تو اینا داری من ندارم از فرداش یه بلایی سرم میاد ک یک ماه درگیرم واقعااا خیلی چشماش شوره اینا چندین بار تا حالا به چشم دیدم خمش میاد میناله ک ما هیچی نداریم در حالی ک الکی اینجوری میگه چیکار کنم واقعاااا؟؟

هیچی از خودت بهش نگو

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

سلام امام رضا ع فرمودند برای خنثی کردن چشم زخم دوست جلوی صورت بیارید و حمد و توحید و ناس و فلق بخونید و بدمید به دست به صورت بکشبد حل میشع .و هرموقع این فکر کردین ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم بگید برای خودتون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توهم از بدبختیات بگو خیلی خودتو ننداز تو چشم

واقعا من بلد نیستم همیشه هر مشکلی دارم تو دلم نگه میدارم عادت ندارم جلو یکی آه و ناله کنم در حالی ک کلی بدبختی دارم