2777
2789
عنوان

دخالت جاریم تو زندگیم

499 بازدید | 43 پست

سلام یساله عقدم خانواده شوهرم دخالت میکنن تو زندگیم بعد شوهرم میگه نه دخالت نیست نظره فلان چرا اینجوری میکنی دیشب جاریم پیج ارایشگاه فرستاده واسه شوهرم میگه واسه عروسی زنتو ببر اینجا قیمتش خوبه میکاپ و شینیون انجام میده چهار تومن بقیه جاها خیلی بیشتره 😕

واسه میکاپ عقدم همین جاریم منو برد یجا شبیه هیولا شدم با اینکه همه میگن قشنگی فلان ولی با اون میکاپ شبیه هیولا شدم جوری که عکسا عقدمو دوس ندارم ببینم گونه داشتم اندازه هندوانه🤣

خسته شدم از دخالت یه شب خونشون بودیم جاریم میگفت چهار صد تومن خیلیه نده موخوره خودت موخوره هاتو بگیر فلان بعد جالب اینه شوهرم از زنداداشش خوشش میاد میگه زن مهربونیه فلان چه داداشش چه زنداداشش هرچی میگن شوهرم گوش میده بخدا خستم چیکار کنم چی به شوهرم بگم نزاره دخالت کنن شوهرم همش راه و باز میکنه اونام دخالت میکنن و نظر میدن بعد من اصلا دخالت نمیکنم تو زندگیشون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقصیر شوهرمم هست اون اجازه میده دخالت کنن

خب تو به شوهرت هم اجازه نده

جاری چیزی گفت بگو من این کاری ک انجام میدمو بیشتر دوست دارم. یا کلا سکوت کن هرچی میخواد بگه

جلوی شوهرت سفت و سخت وایسا.

جاری کی باشه ک دخالت کنه؟

من با جاریام رابطم خوبه و ازشون مشورت میگیرم اما نمیذارم دخالت کنن توهم نذار دخالت کنن چیزیم بگن تو روشون جواب میدم مهم نیس برادرشوهرم باشع یا جاریم یا مادرشوهر من جوابمو میدم و همچنان کسی نمیتونه چیزی بهم بگه شوهرمم میدونه حق با منه پس توهم جواب بده و توسری خور نباش اگه از الان بخان اینجوری دخالت کنن ی عمر اسیر میشی و هرچی میگن رو زندگیت تاثیر داره خودتو شوهرتو زندگیتو جمع کن 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
خب تو به شوهرت هم اجازه ندهجاری چیزی گفت بگو من این کاری ک انجام میدمو بیشتر دوست دارم. یا کلا سکوت ...

اخه شوهرم نمیفهمه صد بار بهش گفتم میگه خانوادم بدتو نمیخان فلان فقط نظر میدن

چون به نفع جیب همسرت حرف میزنه به نظرش مهربون میادبپیچون بگو رفتم گفت وقتم پره

بگه رفتم وقتش پر بود بعد فکر میکنه وای چقدر کارم درست بوده بگردم یکی دیگه پیدا کنم. یا میگه نه اشنای منه برو بیا

باید بگه دوست ندارممم ک حدش دستش بیاد اجازه دخالت ب خودش نده

جاری کی باشه ک دخالت کنه؟من با جاریام رابطم خوبه و ازشون مشورت میگیرم اما نمیذارم دخالت کنن توهم نذا ...

شوهرم واسشون کار انجام داده اینام دارن جبران میکنن

همش هم به نفع شوهرمه واسه همین شوهرم از زنداداشش و داداشش خوشش میاد