2777
2789

من با آقایی چند سال بودم بعد کلی قول و قرار به خاطر مخالفت ها گفت خواستگار خوب اومد ازدواج کن من نمیتونم بیام جلو دیگه هر کاری میکنم بابام مخصوصا و خانواده راضی نمیشن منم کلی حالم بد شد و دیگه همه چی تموم شد بعد چند وقت دوباره پیام داد و قرار شد یک مدت ازهم دور شیم تا ببینیم چی میشه گه گداری در ارتباطیم باهم 

بعد الان من نفهمیدم دیگه هدفش چیشد خانوادش راضی شدن اصلا میخواد چیکار کنه 

بعد الان یک آقایی مناسبی پیدا شده و خوب هست باهاش چت میکنم اما همش عذاب وجدان دارم دارم خیانت میکنم اگه اون برگرده بگه خانوادم راضی شدن چی 

بنظرتون کار من اشتباهه ؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواستگار اولت اگر میخواست میومد جلو نه اینکه بهت بگه نورد خوبی اومد رد نکن

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

هنوز میگید آقایی؟؟😐

منظورش اون نیست 😅

داره میگه یه نفر، یه آقایی 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

هوف حالا تا این جدید رو بشناسی،

تو ظاهر و دیدار های اول همه خوبن دیگه

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

فکر کنم توی تاپیک قبل همه بهت گفتن چیکار کن ولی ظاهرا شما میخوای بشنوی که آره به پای قبلی بمون آره کارت خیانته بازم چند سال وقت و عمرتو هدر بده ببین اون آقا میاد جلو یا نه

فکر کنم توی تاپیک قبل همه بهت گفتن چیکار کن ولی ظاهرا شما میخوای بشنوی که آره به پای قبلی بمون آره ک ...

نه دورت بگردم من فقط حرفم اینه اون آقا اگه اومد گفت خانوادم راضی شدن چی بگم ؟

آخه آخرین بار که باهم حرف زدیم گفت من به عشق تو هنوزم صبر میکنم 

آخرم نمیفهمم میخواد چه کته اصلا 

ی نصیحت تجربه هر چی که اسمش می‌زاری بهت بگم 

هر وقت دیدی مردی ب بهونه خانواده‌ اش نمیاد جلو یا میگه ازدواج کن برو کلا کنسله

چون داره بهونه واهی میتراشه مطمئن باش یا نامزد کرده یا با کسی دیگ در ارتباط تو هم خوابونده تو آب‌نمک تا تکلیفش مشخص بشه

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
نه دورت بگردم من فقط حرفم اینه اون آقا اگه اومد گفت خانوادم راضی شدن چی بگم ؟آخه آخرین بار که باهم ح ...

شما روند زندگی خودتو پیش بگیر درخت نیستی که صبر کنی یکی بیاد بهت آب بده . اونم اگه خیلی میخواستت دست دست نمیکرد . در ضمن این آدم جدیدم که فعلا باید بشناسی همین فردا عقد نمیکنی که حس خیانت نداشته باش شما به کسی قولی ندادی