داداشم یه شماره جدید خریده بود مامانم هنوز درست حفظ نکرده بود، زنگ زد بدون اینکه بذاره طرف حرف بزنه شروع کرد معلوم هست کجایی؟؟داشت همینطور تند تند حرف میزد تا اینکه بالاخره طرف تونست وسط حرفش بپره گفت خانوم اشتباه گرفتی، مامانمم کم نیورد گفت منم جای مادرتم برو خونه نگرانته :)))))))
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
برای سرگرمی و بهتر شدن حالم دوتا غاز جیغ جیغو خریدم سرمو بردن شبا وقتی میرم غار غار میکنن میام غار غار میکنن دون میدم غار غار میکنن صندلی حیاطو پاره کردن ابراشو کشیدن بیرون ورق های بادگیرو تیکه پاره کردن نرش ساکته ولی نمیزاره بگیرمش بدش میاد سرشو میزاره رو شونم که چشاش به چشام نخوره .. ولی مادش که همش غار غار میکنه میزاره بگیرمش و بغلش کنم وقتی میگیرمش میخاد انگشتامو بخوره زیپ کافشنمو باز میکنه بعد نرش شروع میکنه به غار غار که جفتش یعنی مادشو ول کنم دیونم کردن بابا 🤣🤣🤣🤣