بچه ها گاهی وقتا فکر میکنم شوهرم اون عشقی رو که باید بهمنمیده من فوق العاده رمانتیک و عاشق پیشه م ولی شوهرم 🥺 راستش ماههای اولی که با هم آشنا شدیم رمانتیک خودشو نشون میداد یه بار برام تعریف کرد که این همه عشق و احساسی که نسبت به من داشته رو تا حالا رو هیج دختری نداشته به جز دوست دختری که چند سال پیش بر اثر سرطان فوت شدن میگه اونو خیلی دوس داشتم قصدمم جدی بود باهاش ولی هفت هشت سال بعد از فوتش شبیه به اون رو پیدا نمیکردم تا با تو آشنا شدم از لحاظ زیبایی اخلاقی برام در حد اون بودی بخاطر همین باهات ازدواج کردم . بچه ها راستش گاهی وقتا که به این حرفها فکر میکنم ناراحت میشم میگم نکنه شوهرم همش فکرش پیش عشق اولشه 🥺😭😭نمیدونم من حساسم یعنی دیگه هم ازش نپرسیدم که به اون فکر میکنی یا نه الان فکرم بهم ریخته همش میگم نکنه فکر و ذکرش تو قدیمه ولی خودش میگه تو باید منو درک کنی من بالای سی سالمه هیجانات و عشقی که توی زیر سی سال داری با من فرق داره بنظرتون این حرف درسته🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.