2777
2789

بچه ها گاهی  وقتا فکر میکنم‌ شوهرم اون عشقی رو که باید بهم‌نمیده من فوق العاده رمانتیک و عاشق پیشه م ولی شوهرم 🥺 راستش ماههای اولی که با هم آشنا شدیم‌ رمانتیک خودشو نشون میداد یه بار برام تعریف کرد که این همه عشق و احساسی که نسبت به من داشته رو تا حالا رو هیج دختری نداشته به جز دوست دختری که چند سال پیش بر اثر سرطان فوت شدن میگه اونو خیلی دوس داشتم قصدمم جدی بود باهاش ولی هفت هشت سال بعد از فوتش شبیه به اون رو پیدا نمیکردم تا با تو آشنا شدم از لحاظ زیبایی اخلاقی برام در حد اون بودی بخاطر همین باهات ازدواج کردم . بچه ها راستش گاهی وقتا که به این حرفها فکر میکنم ناراحت میشم میگم نکنه شوهرم همش فکرش پیش عشق اولشه 🥺😭😭نمیدونم من حساسم یعنی  دیگه هم ازش نپرسیدم که به اون فکر میکنی یا نه  الان فکرم بهم ریخته همش میگم نکنه فکر و ذکرش تو قدیمه ولی خودش میگه تو باید منو درک کنی من بالای سی سالمه هیجانات و عشقی که توی زیر سی سال داری با من فرق داره بنظرتون این حرف درسته🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ببخشیدا ولی بیجا کرده  شمارو مث اون دیده اومده جلو 

اگه دیگه حرفی زد بگو خدا رحمتش کنه ولی دفعه آخرت باشه منو مث دوست دختر سابقت میبینی من سابرینا هستم و اون …بود پس دیگه منو باهیچکس مقایسه نکن حتی مُرده ها 

چون من بهترین خودم هستم 

بعدم حرفش درسته آدم از یه سنی عشق و عاشقی براش بی معنا میشه و رفاقت و صمیمیت اهمیت پیدا میکنه

چقدر شوهرت سادگی کرده این حرفارو بهت زده

ولی اون قطعا شمارو دوست داره که باهاتون ازدواج کرده معذرت میخوام فقط زیاد باهوش نیست مرد رمانتیکم کم پیدا میشه فکرتو درگیر این مسائل نکن عزیزم

درست میگهمردا مثل ما نیستن هی خاطرات قدیم رو نبش قبرکنن.اون بنده خدا از دنیا رفته اصلا فکرت اون سمتی ...

خدارحمتش کنه گاهی وقتا فکر من درگیر میشه میگم نکنه انقدر عشق و علاقه به پای اون ریخته که الا حس این کارا رو برای من نداره

چقدر شوهرت سادگی کرده این حرفارو بهت زدهولی اون قطعا شمارو دوست داره که باهاتون ازدواج کرده معذرت می ...

بله متاسفاته از همون اوایل ارتباط مون تمام داستان های گذشته شو مو به مو گفت 

بله متاسفاته از همون اوایل ارتباط مون تمام داستان های گذشته شو مو به مو گفت

واقعا اشتباهه از ذهن آدم بیرون نمیره ولی اینکه فکر کنی هنوزم بهش فکر میکنه یا حسی بهش داره اینم اشتباهه 

از دل برود هر آنکه از دیده رود

آدم یه مدت پدر و مادرشو نبینه یواش یواش کمی سرد میشه اینکه دیگه داستانش کلا یچیز دیگس

خدارحمتش کنه گاهی وقتا فکر من درگیر میشه میگم نکنه انقدر عشق و علاقه به پای اون ریخته که الا حس این ...

مگه عشق تموم شدنیه که به پای یکی بریزی دیگه عشق نمونه برای نفر بعدی؟!

این فکرا رو از خودت دور کن.

واقعا سن و سال خیلی تاثیر داره.

حال و هوای آدم تو 20سالگی با 30 فرق داره 30 با 40 فرق داره.