2777
2789

روز زن قهر بودیم بهش گفتم روزم مبارک گفت مبارک باشه همیننننن میخوام تلافی کنم هیچ عکس العملی نشون ندم😆

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم روز مردو تبریک نمیگم بهش کادو هم نمیدم تو هم کاری نکن هر چی بهشون اهمیت بدی بی اهمیت تر میشن

دقیقا من دیگه هیچ مناسبتی براش هیچ کاری نمیکنم ،چقدر خودم کوچیک کردم ولی الان ۳ ساله نه برام تولد گرفته نه روز زن با اینکه پولدار هم هست کار خونه داره

دقیقا من دیگه هیچ مناسبتی براش هیچ کاری نمیکنم ،چقدر خودم کوچیک کردم ولی الان ۳ ساله نه برام تولد گر ...

یکم بی محلی کن اگه گفت تبریک نگفتی بگو عههه یادم نبود روزت مبارک همین!

نمیارم..الان دیگه همه استوری میذارن من هر سال میذاشتم امسال نمیذارم بذارمم اینو نمیذارم😂😂وایییی دل ...

من فقط میخوام برای پدرم وپسرم بزارم اما ته دلم ناراحتم ولی خب چیکار کنم اون برای من نزاشت