2777
2789
عنوان

راهکار داربد صاحبخانه بقیه پول پیش نمیده👀

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 35 پست
خوب حتما خونه روخراب کردی الان ده تومن پولی نیست که بری شکایت کنی بعد کلی باید هزینه کنی بری بیای اص ...

میگم نکردیم😐املاک رفته دیده گفته خونه صحیح تحویل دادند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون اول چرا گذاشتید ده میلیون کم کنه؟!نهایت باید یک میلیون گرو نگه داره.

ما یه صاحبخونع داشتیم، شب خالی کردیم، گفت من روز میام چک میکنم تا همه چی معلوم باشه، گفتیم باشه...اومد گفت ۳ تا از لامپا کمه، گفتیم نداشت از اول، قبول نکرد و پولشو گرفت. وقتی شوهرم رفته بود انبارر خالی کنه همون موقع میگفت پمپش سوخت!بیشتراز چند برابر ضرر کرد.

این مورد شما هم از یکجا چند برابرشو میده...شکایت هم میتونی کنی اگه حوصله شو داشته باشی البته با این وضع قاضی و دادگاه زیاد مطمئن نباش که رای به نفعت صادر بشه.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
همون اول چرا گذاشتید ده میلیون کم کنه؟!نهایت باید یک میلیون گرو نگه داره.ما یه صاحبخونع داشتیم، شب خ ...

خودش همینقدر زد به حساب😐اصلا یه پیرزن گوهی هست حتی املاک هم حریفش نیست من که ایشون رو نفرین کردم انشااله تو زندگیش ببینه

بحث من ابنه که اون کل 10 میلیون رو نمی خواد بده چه خسارت زده باشیم چه نزده باشیم متوجه شدین؟؟؟؟

اگه خسارت زده باشی اون ۱۰ میلیونو خرج خسارتت کرده نباید بده باید بدونی چقدر خسارت وارد کردی متوجهی؟

خودش همینقدر زد به حساب😐اصلا یه پیرزن گوهی هست حتی املاک هم حریفش نیست من که ایشون رو نفرین کردم ان ...

آره این پیرا خیلی داغونن، مال ما پیرمرد بود. 

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

من گیر اینجور صاحبخونه افتادم

نصف پول رو نمیداد

۷ سال خونه اش نشسته بودیم میگفت باید دیوارا رو رنگ کنم

منم گفتم برید بیرون از خونه ام ،تا پول کامل رو ندادید نیاید دم درمون، کلید نمیدم

آخر به دست و پام افتاده بودن

پولدار بود ۱۱ واحد خونه داشت ولی مال مردم خور بود

خدا رو شکر الآن صاحبخونه ام، خدا نگذره از اینجور آدمای بدجنس

انشاءالله شما هم بزودی صاحبخونه بشی

انشاالله بزودی صاحبخونه بشید

من یادمه وقتی پسراولم سه سالش بود یه خونه مستاجر بودیم

ما طبقه بالا صاحبخونه پایین

بعد خونمون دوبلکس بود و یه کولر دوبلکس داشت یکی پایین هرچقدر به صاحبخونه گفتیم کولر خرابه قبول نکرد گفت سالم بوده

خودمون تعمیرش کردیم

یکی دوروز بعد کولر خودشون سوخت 😐

حتی املاکی میگفت حق شما رو ضایع کرد نتیجه اش. دید

خودشم پشیمون بود

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اگه خسارت زده باشی اون ۱۰ میلیونو خرج خسارتت کرده نباید بده باید بدونی چقدر خسارت وارد کردی متوجهی؟

میگم خسارت نزدیم ای بابا😐💔😐💔من تنها تو اون خونه زندگی میکردم