2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من کلا برای پذیرایی چیزی جدا نخریدیم و یکی دو تیکه مثل شکلات خوری یامیوه خوری هدیه گرفتم

از همون چینی هام استفاده می کنم. چینی هام هم از اون گل سرخی قدیمی ها خریدم. احتمالا با سلیقه خیلی ها جور نباشه ولی من خودم خیلی خوشم میاد

مهم دل خودته♥️ بشادی و تن سالم🤩

خودم هم همین اعتقاد رو دارم

اگر بدونی موقع خریدن جهیزیه برای گرفتن این سرویس های چینی چقدر غر شنیدم و چقدر گشتم که بتونم برای تعداد بالا جورشون کنم

خودم هم همین اعتقاد رو دارماگر بدونی موقع خریدن جهیزیه برای گرفتن این سرویس های چینی چقدر غر شنیدم و ...

من خودم چندتا تیکه کم دارم، شیرینی خوری و آجیل‌خوری و..

میگم حالا که میخام بخرم، چیزی بخرم که مد و جدیده 

گل سرخی هم اتفاقا همین الان هم خیلی خاطرخواه دارن

من چند بار با همین چینی ها خونم مهمونی 60-70 نفره گرفتم و خیلی ها هم خوششون اومده. منتهی موقع خرید مادرم و بقیه می گفتن آخه آدم عاقل اینقدر پول برای چی باید بابت این طرح قدیمی بده در حالی که کلی طرح جدید و شیک هست. ناگفته نماند فروشنده هم دید من طالبم گرونتر فروخت ولی چه کنم که دلم با همین ها بود  

من خودم چندتا تیکه کم دارم، شیرینی خوری و آجیل‌خوری و..میگم حالا که میخام بخرم، چیزی بخرم که مد و جد ...

چیزی که خیلی مده شاید نگیری بهتر باشه. البته به شرطی که مثل من زیاد اهل تغییر و تحول نباشی

من ترکیب چوب و کریستال هدیه گرفتم. ساده و قشنگ هستند

چیزی که خیلی مده شاید نگیری بهتر باشه. البته به شرطی که مثل من زیاد اهل تغییر و تحول نباشیمن ترکیب چ ...

خودمم هم بیشتر تو فکر طرح چوب هستم، ولی بنظرم زود زده بشم

از اون‌ها که پایه چوبیع خود طرف کریستال؟

راضی هستی؟

خودمم هم بیشتر تو فکر طرح چوب هستم، ولی بنظرم زود زده بشماز اون‌ها که پایه چوبیع خود طرف کریستال؟راض ...

بله 

من که راضی هستم چون دندون اسب پیشکش رو نباید شمرد  

کریستالش هم واقعا مرغوب و خوش تراش هست. البته من کلا توی خونه م چوب زیاد به کار رفته و هارمونی خوبی با ترکیب خونه م داره

ولی اگر زود زده بشی همون کریستال ساده ولی با تراش خوب بگیری بهتره

کلا فقط چینی خریدم سه تا سرویس 12 نفری و بقیه رو از هر کدام چند دست جداگونه خریدم.

بسیااار کار عاقلانه‌ای کردی

من از هر کدوم ۱۲ نفره خریدم، چینی و بلور و آرکوپال..

بدرد مهمونی بزرگ نمیخورن الان باید از اول چینی تعداد بالا بخرم...