دوماهه اومدیم سرزندگیمون اصلا انگار نه انگار فقط دوبار رابطه خوبی داشتیم و اونم یکماه پیش بود توجهی نداره اصلا بهشم میگم میگه فشار کاریم زیاده دغدغه هام زیاده بخدا تو عقدمون حداقل یه رابطه سطحی داشتیم الان که همونم نداریم دوماه اخر عقد خسته شده بود و دوس داشت رابطه داشته باشیم اما من گفتم نه بریم خونه خودمون و فلان ولی الان انگار نه انگار بخدا مجبور میشم گاهی خودم نیازمو برطرف کنم به هرحال هرانسانی یه نیازی داره دیگه پس ادم چرا ازدواج میکنه با دوستم که داره روانشناسی میخونه صحبت کردم میگه طبیعی نیس مخصوصا شما که اول زندگیتونه و باید هفته ای دو سه بار رابطه داشته باشین اینم میدونم که سرش جای دیگه ای گرم نیس فقط میگه مشکلات اقتصادی فشار اورده و.... موندم چیکار کنم دیگه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره