2777
2789
عنوان

ورم حاملگی

46 بازدید | 7 پست

خانوم ها من اوایل بارداری ورم کردم وروزبه روز ورمم بیشترمیشدهفته دیگه بایدبرم واسه تشکیل قلب الان دوسه روز هس ورمم کامل خوابیده ولاغرترشدم.این یعنی قلب بچه ام تشکیل نمیشه ورشدنکرده؟اخع بایدورمم بیشتر بشع نه کمتر

عزیزم ورم  کردن در اوایل بارداری معمولاً به دلیل تغییرات هورمونی و تجمع مایعات در بدن رخ می‌ده. کاهش ورم می‌تونه به دلایل مختلفی باشه و لزوماً نشانه‌ای از عدم رشد جنین نیست تشکیل قلب جنین در هفته‌های ابتدایی بارداری معمولاً با انجام سونوگرافی قابل تأییده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ورم کردن در اوایل بارداری معمولاً به دلیل تغییرات هورمونی و تجمع مایعات در بدن رخ می‌ده. کاهش ...

ممنون عزیزم همه اش اسنرس دارم حتما بچه رشدنکرده تاهفته اینده ده بارمن مردم وزنده شدم

نه ربطی نداره ک چرا بیخودی استرس میدی بخودت

اخه یه حاملگی پوچ داشتم بایددارومصرف میکردم اماناخواسته باردارشدم خودبچه تشکیل شدت اما گفتن واسه قلبش هفته دیگه بیا خیلی میترسم الان دیدم ورمم خوابیده لاغرشدم گفتم حتمادیگه رشدنکرده

اخه یه حاملگی پوچ داشتم بایددارومصرف میکردم اماناخواسته باردارشدم خودبچه تشکیل شدت اما گفتن واسه قلب ...

آها نه انشالله ک قلب کوچولوش تشکیل شده استرس بدترین چیزه براش پس فقط توکل کن بخدا