من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم درگیر تیپ ۱۶ هستم زائده ها رفتن با لیزر ماه آینده میرم دوباره آزمایش اینا بدم برای دفع قرص پاور فیت خوردم و الان دارم هگزام میخورم ویتامین دی ب ث زینک پلاس ایمیونیس ،، شیرینی رو باید قطع کنی یعنی قند مصنوعی لبنیات گوشت قرمز تا حد امکان کم کنید ورزش انشاالله ک دفع بشه ،، و شما های کدندارین یا تیپ خطرناکشو ندارین واکسن بزنید
همین مونده توعه ولد زنا بگی خدا بگه چشم😐گوه خوردی اینطوری با من حرف میزنی اصن!
بچه سال، کسی ک مطمین نیس پاورفیت ممکنه اذیتش کنه، تعدادش با توجه ب سن و وزنه، کل روند درمان متخصص لازم داره، نشستی واس مردم تجویز میکنی.... درتو بزار اندازه دهنت زر بزن نفرینت برگرده ب قلب عزیزت
میبخشید دخترم انگست پاش زیگیل زدهکرایو کردیم لیزر کردیم بدتر شد الان تحت درمان یکپزسکدیگه هستو دار ...
سلام عزیزم. چند سالشه؟ پاورفیت زیر نظر پزشک میتونه مصرف کنه . درمان خانگی هم سعی کنین پروتئین حیوانی بهش ندین مثل انواع گوشت و کره و لبنیات . در کنارش تا میتونین سبزیجات تازه بهش بدین . انواع سالاد. برنج کمتر بخوره به جاش برنج قهوه ای بهش بدین. نون سبوس دار هم به جای نون معمولی براش بخرین. شاد و دور از استرس باشه. دور از دخانیات باشه(محض احتیاط گفتم عزیزم چون مضر خیلی). قارچ شیتاکه بخرین براش بپزین اگه نمیشه قارچ معمولی . چای سبز روزی یک فنجون
هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘